Τετάρτη , 24/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτές είναι οι δύο πρώτες εκπομπές του Epsilon που ανανέωσαν για την νέα σεζόν – Θρίλερ με τους υπόλοιπους Παρουσιαστές που λήγει το Συμβόλαιό τους

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Δύο εκπομπές που κατάφεραν να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού παίρνουν το “πράσινο φως” για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Μαυραγάνη που θα συνεχίσουν στο Epsilon και τον επόμενο χρόνο.

Η εκπομπή της Καινούργιου αν και για πολλούς αποτελεί έναν πρόγραμμα με ρηχό περιεχόμενο, φαίνεται πώς κατάφερε να κερδίσει μερίδα των τηλεθεατών σημειώνοντας αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης.

Από την άλλη η Φαίη Μαυραγάνη άξια συνεχίζει δυναμικά τα Σαββατοκύριακα καθώς κατάφερε να αποδείξει πώς η εκπομπή της είναι μια από τις καλύτερες της ενημέρωσης κρατώντας ήπιους και σοβαρούς τόνους αλλά με ουσία και αποτελεσματικότητα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εκπομπές και παρουσιαστές το θρίλερ θα παιχτεί μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μένιος Φουρθιώτης και Τατιάνα Στεφανίδου, είναι τα ονόματα που ακούγονται έντονα ότι θα “τελειώσουν” από τον τηλεοπτικό σταθμό. Τα συμβόλαια και των δύο λήγουν το καλοκαίρι.

Όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου, έχει ακουστεί ότι συζητάει με το νέο κανάλι του Βρυώνη και με τον Αντ1.

Ενώ για τον Μένιο Φουρθιώτη ακούγεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν είναι στα σχέδια του Epsilon για την νέα σεζόν.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …