Παρασκευή , 29/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το νέο κανάλι που πηγαίνει ο Βαγγέλης Περρής μετά από τον ΣΚΑΪ – Η εκπομπή RODEΟ σε νέο τηλεοπτικό σταθμό

Βαγγέλης Καράλης

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Σαν βόμβα έσκασε χθές το μεσημέρι η είδηση ότι «κόπηκε» αιφνιδίως από τον ΣΚΑΪ, η εκπομπή Rodeo με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναΐδα Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη.

Μάλιστα στην τελευταία εκπομπή, οι παρουσιαστές, δεν γνώριζαν πως αυτή θα είναι η τελευταία και δεν είχαν καν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό τους κοινό, παρά με μία κάρτα λίγων γραμμών που έπεσε στους τίτλους.

Για αυτόν τον λόγο οι παρουσιαστές θα κινηθούν νομικά κατά του ΣΚΑΪ για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενά τους από το κανάλι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News, η εκπομπή RODEO με τους ίδιους παρουσιαστές θα βρει σύντομα τηλεοπτική στέγη αλλού.

Ο Βαγγέλης Περρής συζητάει με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, με τον ΑΝΤ1 και το νέο Εpsilon.

Ο Βαγγέλης Περρής είναι παλιός γνώριμος του αντ1 με την πολύ πετυχημένη εκπομπή ΟΛΑ με τον Θέμο Αναστασιάδη. Μπορεί οι σχέσεις των δύο ανδρών να έχουν ψυχρανθεί, από την στιγμή όμως που ο Θέμος δεν είναι πλέον στον αντ1, ανοίγει ο δρόμος για τον Βαγγέλη Περρή.

Ο άλλος τηλεοπτικός σταθμός που συζητάει ο Βαγγέλης Περρής είναι το Epsilon! Ναι, είναι γνωστό πώς οι σχέσεις του με τον Μένιο Φουρθιώτη είναι στα «μαχαίρια», από την στιγμή όμως που άλλαξε η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, ο Φουρθιώτης δεν έχει πλέον καμιά διοικητική αρμοδιότητα, παρά μόνο την ιδιότητα του παρουσιαστή.

Ακόμη περισσότερο υπεύθυνη προγράμματος ψυχαγωγικού του Εpsilon είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία όσο ήταν στο ΣΚΑΪ επέλεξε τον Βαγγέλη Περρή και την εκπομπή RODEO, για το πρόγραμμα του σταθμού. Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές καθώς υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Το σίγουρο είναι πώς η εκπομπή RODEO (είτε με άλλο τίτλο, αλλά με το ίδιο concept), θα επανέλθει πολύ σύντομα τηλεοπτικά.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …