Σάββατο , 20/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξοργισμένος ο Κώστας Τσουρός με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι «στα μαχαίρια» με την Φαίη Σκορδά

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την φετινή σεζόν με την παρουσία του στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε δώσει εδώ στο Label News o Kώστας Τσουρός είχε πει πώς ένας λόγος που αποφάσισε από την ενημέρωση να πάει στην ψυχαγωγία ήταν η Φαίη.

Σήμερα σε καθημερινή εφημερίδα γράφτηκε ότι οι σχέσεις του Κώστα Τσουρού με την Φαίη Σκορδά είναι στα «μαχαίρια» και ότι οι δύο παρουσιαστές δεν ανταλλάσουν ούτε καν καλημέρα όταν κλείνουν τα φώτα της εκπομπής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αφορμή στάθηκε η απόφαση του Κώστα να πάει στο «Dancing» κάτι που δεν άρεσε στην παρουσιάστρια και ήταν αντίθετη.

Επειδή όμως εμείς εδώ στο Label News, κάνουμε ρεπορτάζ και τα ψάχνουμε τα πράγματα, οι δυο παρουσιαστές όχι μόνο δεν είναι στα «μαχαίρια» αλλά διατηρούν και πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιβάλλον του Κώστα Τσουρού, ο δημοσιογράφος είναι εξοργισμένος με το δημοσίευμα θεωρώντας ότι θέλουν να πλήξουν τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια και την εξαιρετική του πορεία μέχρι σήμερα στον ΑΝΤ1.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …