Πέμπτη , 28/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστη Ελληνίδα σέξι ηθοποιός, έπαθε νευρικό κλονισμό την ώρα της παράστασης που έπαιζε, όταν είδε τον σύντροφό της να την απατάει με την ταξιθέτρια μπροστά στα μάτια της!

Είναι αυτό που λέει ο σοφός μας λαός και «κερατάς και δαρμένος». Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της σεξοβόμβας νεαρής ηθοποιού που είδε τον σύντροφό της να την απατά, μπροστά στα μάτια της!

Η πασίγνωστη ηθοποιός διατηρούσε δύο χρόνια σχέση με τον σύντροφό της, αρκετά μεγαλύτερος της σε ηλικία και εκτός μιντιακού, είτε καλλιτεχνικού χώρου. Μάλιστα η σχέση τους ήταν γνωστή στα media καθώς δεν το έκρυβαν με πολλές φωτογραφίες και δηλώσεις στις κάμερες από κοινού.

Η ηθοποιός, κοντά στα 30, γοητεύτηκε από τον μεσήλικα κύριο, ο οποίος διατηρεί εκκεντρικό στυλ, θέλοντας να δείχνει νέος και κρύβοντας πάντα την ηλικία του. Όπως μας μεταφέρουν οι καλοί συνάδελφοι της πανέμορφης νέας ηθοποιού με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και στο θέατρο, κυρίως για των «εξωτική» σέξι εμφάνισή της, ο άνδρας «εκμεταλλεύτηκε» την σχέση τους για να γίνει γνωστός και να μπει και αυτός στον χώρο της showbiz.

Μέχρι εδώ όλα καλά! Έλα όμως που ο γκριζομάλλης κύριος, γοητεύτηκε από όλη αυτήν την ψεύτικη βιτρίνα της showbiz και το «έπαιζε» μανατζερ και παραγωγός ενώ η πραγματική του δουλειά είναι τελείως άσχετη με αυτά «ρίχνοντας» έτσι στα δίχτυα του «κοριτσάκια» κάνοντας παράλληλες σεξουαλικές σχέσεις.

Και επειδή ο «διάβολος λένε έχει πολλά ποδάρια», η καλόπιστη και αθώα ηθοποιός που δεν ήθελε να πιστέψει στα αυτιά της αυτά που της μετέφεραν, δίνοντας τόπο στην οργή, μέχρι που τον έκανε τσακωτό στα «πράσα» και του ζήτησε να χωρίσουν.

Τότε ο μεσήλικας άνδρας ζήτησε συγνώμη από την ηθοποιό ζητώντας να τα ξαναβρούνε. Η ηθοποιός κράτησε ουδέτερη απάντηση, μέχρι και η ίδια να σκεφτεί τι θα κάνει.

Έτσι λοιπόν μετά τον θεωρητικό χωρισμό τους, κρατούσαν επαφή και ήταν πολύ κοντά σε επανασύνδεση.

Και εδώ έρχεται το καλό!

Μετά από δύο μήνες «παγωμάρας» ο άνδρας πηγαίνει στην θεατρική παράσταση της πρώην συντρόφου του, με σκοπό να τα βρούνε, όπως νόμιζε η ίδια τουλάχιστον.

Ο κύριος όμως είχε άλλες προθέσεις, κάτι που σίγουρα δεν τιμάει έναν άνδρα που σέβεται τα παντελόνια που φοράει. Πήγε στο θέατρο για να την εκδικηθεί! Στο διάλειμμα της παράστασης λοιπόν, την έπεσε «χύμα» στην όμορφη ταξιθέτρια, τάζοντας της «λαγούς με πετραχήλια». Η νεαρή κοπέλα 20 μόλις χρονών, παραμυθιάστηκε με τα λόγια του άνδρα, που θα μπορούσε να είναι πατέρας της, ανταποκρινόμενη στο φλερτ του καθώς της πρότεινε ότι θα την κάνει διάσημη ηθοποιό, μιας και η ίδια σπουδάζει θέατρο.

Όταν η ηθοποιός πληροφορήθηκε από τους συναδέλφους της, τι συνέβαινε κάτω από την μύτη της, την έπιασε, νευρικός κλονισμός αρνούμενη να βγει να παίξει στην σκηνή. Τελικά οι συνάδελφοι της την ηρέμησαν και ως επαγγελματίας κατάφερε τελικά να βγει στην σκηνή περιμένοντας υπομονετικά να τελειώσει η παράσταση για να ζητήσει τα «ρέστα» από τον σύντροφό της κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ, καθώς με το τέλος της παράστασης, ο πολυταξιδεμένος άνδρας, είχε γίνει ήδη «καπνός με την νεαρή ταξιθέτρια!

Η ηθοποιός χρειάστηκε χρόνο για να ξεπεράσει το μεγάλο ψυχολογικό σοκ, τα κατάφερε όμως και λίγες ημέρες μετά, όταν ακούει το όνομά του απλά γελάει, με την ανώριμη και χυδαία συμπεριφορά του πρώην της όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια.

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …