Πέμπτη , 28/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος πασίγνωστος διάσημος Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε κρυφά την κατά 20 χρόνια νεαρότερη θαυμάστριά του – Ο μυστικός γάμος με την καλλονή σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός μας, «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά». Αυτό ισχύει και για τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη που παντρεύτηκε με την κατά 20 χρόνια νεαρότερη σύντροφό του!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Label News, o Χρήστος Παπαδόπουλος την Παρασκευή 7/9 ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου στο Γαλάτσι με την 36χρονη καλλονή σύντροφο του Εύα Γκανούρη που διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια. Ο γάμος έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα με ελάχιστους γνωστούς και φίλους μακριά από τα φλας και τα media. ‘Επειτα ακολούθησε prive πάρτι σε γνωστό bar στα Πατήσια.

Η νεαρή πανέμορφη γυναίκα, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, ήταν χρόνια θαυμάστρια του γνωστού μουσικοσυνθέτη και έτσι σιγά σιγά αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας!

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος από τα «Παιδιά της Πάτρας», γοητεύτηκε από την εντυπωσιακή γυναίκα και σύντομα έγιναν ζευγάρι και πλέον αντρόγυνο.

Ο μουσικοσυνθέτης είναι χωρισμένος και έχει δύο παιδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνεχίζει να υπηρετεί πιστά το καλό ελληνικό τραγούδι έχοντας συνεργαστεί με τους περισσότερους διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες συνδυάζοντας την εμπορικότητα με την καλή ποιοτική μουσική.

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …