Παρασκευή , 29/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΟΚ με Ελληνίδα Πασίγνωστη Παρουσιάστρια που διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές – O πρώην της ήθελε να την εκδικηθεί – Σε πανικό η Παρουσιάστρια …

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Σε πανικό είναι πασίγνωστη παρουσιάστρια με τις γυμνές φωτογραφίες της που έχουν διαρρεύσει.

Όταν λάβαμε στο Label News τις φωτογραφίες της πασίγνωστης παρουσιάστριας δεν πιστεύαμε στα ματιά μας καθώς πρόκειται για πρόσωπο πρώτης γραμμής τηλεοπτικά.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η παρουσιάστρια μαζί με τον πρώην σύντροφό της γυμνή σε προσωπικές ιδιωτικές τους σέξι στιγμές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας που δεν ασχολείται με τον χώρο των media, έβγαλε τις φωτογραφίες όταν ήταν μαζί για το προσωπικό του αρχείο.

Όταν η παρουσιάστρια τον χώρισε, έστειλε για εκδίκηση τις φωτογραφίες σε φίλους του, αλλά και για να τους αποδείξει ότι ήταν όντως ζευγάρι με την νεαρή όμορφη γυναίκα.

Στόμα με στόμα και χέρι με χέρι οι φωτογραφίες διέρρευσαν σε αρκετούς συναδέλφους του, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με τις χάρες που διαθέτει η κυρία.

Η συγκεκριμένη «καυτή» παρουσιάστρια ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά καθιερώθηκε ως παρουσιάστρια σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σήμα κατατεθέν της, οι σέξι εμφανίσεις της τηλεοπτικά. Πρόκειται για μια γυναίκα που είναι ιδιαίτερα συμπαθής στα media, χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και μάλιστα χωρίς να έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, βρίσκεται σε πανικό καθώς δεν φανταζόταν ότι οι φωτογραφίες που είχε βγάλει μαζί με τον σύντροφό της με τα γυμνά κορμιά τους, θα κατέληγαν να γίνουν οι «αγαπημένες» φωτογραφίες για πολλά αδηφάγα ανδρικά μάτια.

Μάλιστα η παρουσιάστρια σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του πρώην συντρόφου της για να σταματήσει η διαρροή των φωτογραφιών της αν και κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο καθώς «φιγουράρει» σε πολλά κινητά τηλέφωνα.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …