Παρασκευή , 29/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οδεύει προς το νέο Epsilon του Σαββίδη ο Κώστας Αρβανίτης – Ποιος ο ρόλος που θα αναλάβει

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Εντυπωσιακή λέγεται ότι είναι η αλλαγή κλίματος στο εσωτερικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Περισσεύουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία! Άλλωστε σε ελάχιστες ημέρες και τυπικά πια ο σταθμός θα έχει μεταβιβαστεί και η αλλαγή σελίδας θα είναι γεγονός!

Ήδη όμως ο νέος manager Ed Hall έχει αναλάβει δράση και η καθημερινότητα στο σταθμό βελτιώνεται με ταχύτητα φωτός!

Ο συμπαθής, έμπειρος Βρετανός, που ειδικεύεται σε τεχνικά θέματα, με ρόλο κομβικό στο νέο Epsilon, θα χρειαστεί βοήθεια και συνεργασία από κάποιον γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα πλαισιώνουν τον Ed Hall είναι άνθρωποι έμπειροι στα Media. Λάμπης Ταγματάρχης, Τζώνυ Καλημέρης, Κώστας Αρβανίτης είναι τα τρία ονόματα των έμπειρων ανθρώπων των media που έχουν ακουστεί για το νέο κανάλι του Σαββίδη, αναλαμβάνοντας διοικητικό ρόλο, στην διεύθυνση προγράμματος του σταθμού.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Label News o Κώστας Αρβανίτης βρίσκεται πολύ κοντά στο νέο Epsilon Σαββίδη. Είτε ως παρουσιαστής ενημερωτικής εκπομπής, καθώς ταιριάζει στα πλαίσια του νέου καναλιού είτε με ενεργό ρόλο στην Διοίκηση του σταθμού και στην Διεύθυνση του Προγράμματος.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι χτες το βράδυ ο Κώστας Αρβανίτης ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Ευαγγελάτο, την στιγμή που είχαμε πολύ καιρό να τον δούμε τηλεοπτικά.

Ο Κώστας Αρβανίτης, είναι καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής με μεγάλη τηλεθέαση σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ. Αργότερα ανέλαβε την διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», καταφέρνοντας να κάνει τον ραδιοφωνικό σταθμό ανταγωνιστικό και άκρως αξιόπιστο με πολλά δυνατά ονόματα στην ομάδα του. Σήμερα είναι διευθυντής στην 24 Media.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος λοιπόν, φαντάζει ιδανική λύση για το στήσιμο του νέου τηλεοπτικού σταθμού, καθώς όπως έχει δείξει και στο παρελθόν είναι πολύ ικανός στο στήσιμο νέων πρωτοβουλιών στα Media.

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …