Τρίτη , 23/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Αυτή είναι η Παρουσιάστρια που παίρνει την θέση της Ελένης Τσολάκη στο Happy Day

Μία Θεσσαλονικιά φεύγει και μία άλλη Θεσσαλονικιά έρχεται. Όπως φαίνεται, το κανάλι της Κάντζας δεν θέλει να χαλάσει και πολύ την επιτυχημένη συνταγή του Happy Day που του έχει χαρίσει τρομερά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης τα τελευταία τριάμιση περίπου χρόνια που βρίσκεται στον αέρα και αποφάσισε να φέρει ένα ακόμη πρόσωπο από την Θεσσαλονίκη στο δυναμικό του.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελένη Τσολάκη αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους από την παρέα του Happy Day στον Alpha την επόμενη σεζόν, κάνοντας μία καινούρια αρχή στο ίδιο όμως κανάλι. Έτσι, το κανάλι και υπεύθυνοι του ανθρώπινου δυναμικού δεν φαίνεται να αγαπούν και τόσο πολύ τις αλλαγές και αποφάσισαν να στρατολογήσουν μία νέα λαμπερή Θεσσαλονικιά στην ομάδα τους.

Ο λόγος για την Σοφία Τουντούρη, η οποία έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία μέσα από το πάνελ της εκπομπής “ΟΛΑ ΚΑΛΑ” του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Η νεαρή παρουσιάστρια έχει δείξει ήδη το ταλέντο της στην περιφερειακή τηλεόραση της Θεσσαλονίκης και όπως φαίνεται, ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες κάνουν λόγο και δοκιμαστικό το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κανάλι, με την ομάδα του Happy Day και την Σοφία στον ρόλο της Ελένης Τσολάκη, λίγο μετά την λήξη του “ΟΛΑ ΚΑΛΑ” της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως τίποτα να μην έχει επιβεβαιωθεί.

Με την Ελένη Τσολάκη να ξεκινά μία νέα πορεία στο κανάλι της Κάντζας, φαινεται πως οι υπεύθυνοι θέλουν και του χρόνου μία Θεσσαλονικιά να λέει τον καιρό. Το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …