Σάββατο , 20/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Αυτό θα είναι το νέο μεταμεσονύχτιο show του Γιώργου Λιάγκα – Μέχρι και stand up Comedy θα δούμε από τον Παρουσιαστή – Όλες οι λεπτομέρειες

O Γιώργος Λιάγκας σε talk show? Κι όμως με αυτό τον τρόπο θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου να φέρει τον γνωστό παρουσιαστή και πάλι πίσω στις οθόνες μας μετά από την αποχώρησή του από την πρωινή ζώνη. Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να πέρασε μια δύσκολη σεζόν μέσα από το “αιματοβαμμένο” από το Survivor, Rising Star, αλλά και την πικρή αποτυχία που άκουγε στο όνομα “Lucky Room”, ο Ant1 όμως φαίνεται να έχει αλλά σχέδια για αυτόν, ενώ ακόμη τον θεωρεί ως ένα δυνατό χαρτί του προγράμματός του.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μου, στο κανάλι του Αμαρουσίου, οι διακοπές σταμάτησαν πολύ νωρίτερα για τους υπεύθυνους προγράμματος της βραδινής ζώνης, μιας και όπως φαίνεται, από τον Οκτώβρη περίπου ένα νέο Late Night Show θα προστεθεί στην βραδινή μας συντροφιά, με τον Γιώργο Λιάγκα να μας λέει σχεδόν… καλημέρα, μιας και η εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για ένα concept που μάλλον συνδυάζει πολλά διαφορετικά πρότυπα γνωστών εκπομπών σε μία. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας θα γίνει ο Έλληνας παρουσιαστής του Last Week Tonight ( Γνωστό Αμερικανικό Show ) και… οι νέες Αρβύλες του Αnt1, με πινελιές Γρήγορη Αρναούτογλου.

Το κανάλι καλεί τον παρουσιαστή να λάβει μια βραδινή θέση άκρως απαιτητική, μιας και όπως φαίνεται στην δίωρη εκπομπή που θα παρουσιάζει, ο ίδιος θα έχει το δικό του stand up με πολιτικά σχόλια και σχόλια στα θέματα της καλλιτεχνικής – και όχι μόνο – επικαιρότητας ( κάτι σαν το Αμερικανικό Πρότυπο Shows που ήθελε να φέρει ο Νίκος Μουτσινας με το Νικ Ο Κλοκ ), ενώ στη συνέχεια θα πλαισιώνεται και από την δική του ομάδα σχολιαστών που όπως ακούγεται θα προκαλέσει αρκετά.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που το κανάλι του Αμαρουσίου τον θέλει διακαώς στο πρόγραμμα του μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που ( αν όλα πάνε καλά με τα νούμερα τηλεθέασης αυτές τις μέρες ) θα προσθέσει το Ougga Challenge σε μια ενότητα της εκπομπής. Σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί αναφέρθηκα παραπάνω στον Γρήγορη Αρναούτογλου.

Γιατί ο Αντεννα αγαπά τις συνεντεύξεις και λατρεύει τους διάσημους της νύχτας. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, στο τρίτο μέρος της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας και το δίδυμο που θέλει να έχει δίπλα του, θα καλωσορίζουν στο πλατό έναν celebrity που σίγουρα θα έχει κάτι να πει απέναντι σε τρεις άντρες. Το στοίχημα του Ant1 μεγάλο.

Το κόστος της εκπομπής τεράστιο. Θα τα καταφέρει άραγε το κανάλι του Αμαρουσίου να ανέβει στην βραδινή ζώνη και να κρατήσει τους τηλεθεατές του λίγο πριν έρθει ο δεύτερος τυφώνας survivor, ή τελικά ο Γιώργος Λιάγκας θα βγει και πάλι ηττημένος από τον Σάκη Τανιμανίδη και τους επιζήσαντες; Τα νούμερα τηλεθέασης σύντομα θα το δείξουν…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …