Σάββατο , 20/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS Η Πρωταγωνίστρια του τρέιλερ Ντίνα Κώνστα απαντάει εκ νέου στον Μένιο Φουρθιώτη και στα Αποκαλυπτικά: «Δεν μίλησα ποτέ με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Με πήρε τηλέφωνο ο Φουρθιώτης και του το έκλεισα!» Το Νέο Ρεπορτάζ που δικαιώνει το LABEL NEWS

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Μετά τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και την ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον μου από τον Μένιο Φουρθιώτη και τoυ πάνελ στην Εκπομπή του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου “Αποκαλυπτικά” στο Εpsilon, η απάντησή μου έρχεται μέσα από το ρεπορτάζ που υπηρετώ με συνέπεια και αξιοπρέπεια εδώ και δέκα χρόνια και όχι μέσα από θεωρίες και λόγια του αέρα.

Επειδή αφέθηκε να εννοηθεί ότι εγώ ποτέ δεν συνομίλησα με τις κυρίες Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη για το επίμαχο τρέιλερ της εκπομπής των Αποκαλυπτικών στο οποίο καταπατούνται τα πνευματικά δικαιώματα των δύο ηθοποιών αλλά και του Mega, o κύριος Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος συνεργάζεται με το Epsilon, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Αποκαλυπτικά δήλωσε ότι συνομίλησε με τις δύο κυρίες και δεν του εξέφρασαν κανένα παράπονο για το τρέιλερ.

Την ίδια μέρα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εκ νέου με την πρωταγωνίστρια του τρέιλερ, κυρία Ντίνα Κώνστα, μου δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ντίνα Κώνστα: “Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο ο Αλέξανδρος Ρήγας. Δεν είχα καμιά επικοινωνία μαζί του. Με κάλεσε στο τηλέφωνο γυναίκα δημοσιογράφος της εκπομπής Αποκαλυπτικά για να έρθει στο σπίτι μου να μου κάνει συνέντευξη. Το αρνήθηκα ευγενικά. Μετά από λίγο με κάλεσε ο Φουρθιώτης και του απάντησα ότι δεν θέλω να μιλήσω στην εκπομπή του. Με κάλεσε και πάλι στο “καπάκι” και του το έκλεισα!”

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Κώνστα έχει κινηθεί ήδη δικαστικά εναντίον του Epsilon και της εκπομπής Αποκαλυπτικά!

Η Κυρία Διαβάτη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα, διαβεβαιώνοντάς με, για τα αυτονόητα, ότι δηλαδή είχαμε μιλήσει εξ’ αρχής γράφοντας όσα μου είχε μεταφέρει στο Label News.   

Θα ανακαλέσει λοιπόν τώρα ο κύριος Φουρθιώτης και οι υπόλοιποι  του πάνελ τις κατηγορίες εναντίον μου και τους χαρακτηρισμούς, “δημοσιογραφική σκευωρία”, “ανακρίβειες” και “δημοσιογραφική βλακεία”;

Ακόμη ο κύριος Γουμενίδης σύμφωνα με τον κύριο Φουρθιώτη “ήταν ο μόνος δημοσιογράφος που δεν έκανε αναπαραγωγή το επίμαχο ρεπορτάζ με τις μηνύσεις των δύο ηθοποιών”. Όχι μόνο έκανε αναπαραγωγή αλλά ήταν και από τα πρώτα site που πήραν ακριβώς το ρεπορτάζ μου από το Label News και το έπαιξε όπως έχει.

http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/501270/exo-frenon-konsta-diavati-etoimazoyn-minyseis-kata-toy-foyrthioti-kai-toy-epsilon-ti-synevi 

Απορώ πώς είναι δυνατόν ο έμπειρος συνάδελφος Νάσος Γουμενίδης  (που από φέτος συνεργάζεται με την εκπομπή “Αποκαλυπτικά”)  και ο οποίος γνωρίζει τον “ιδρώτα” που χρειάζεται για να βγει ένα ρεπορτάζ, για ποιο λόγο με κατηγόρησε, αμφισβητώντας τα στοιχεία και τις αποδείξεις που έχω στα χέρια μου. 

Ακόμη πώς είναι δυνατόν στην αρχή της εκπομπής ο κύριος Φουρθιώτης να αναρωτιέται γιατί έκανα αυτό το ρεπορτάζ συνομιλώντας με τις δύο κυρίες και μετά να ακυρώνει ότι συνομίλησα μαζί τους;

Ας αποφασίσει λοιπόν αν έκανα ή όχι το ρεπορτάζ, και αν του έκλεισε ή όχι το τηλέφωνο, η κυρία Κώνστα όπως μου δήλωσε η ίδια.

Επίσης η εφημερίδα Espresso την επόμενη μέρα του ρεπορτάζ του Label news φιλοξένησε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και στο κεντρικό της θέμα δηλώσεις των δύο ηθοποιών περί μηνύσεων κατά του Φουρθιώτη και της εκπομπής Αποκαλυπτικά επιβεβαιώνοντας το site μας. 

Άραγε είμαστε όλοι τόσο φαντασιόπληκτοι ή ψεύτες όπως ειπώθηκε στα Αποκαλυπτικά ώστε να σκαρφιζόμαστε συνομιλίες και θέματα με υπογραφές και ονόματα; 

Τέλος αν η εκπομπή Αποκαλυπτικά κυνηγάει με κάθε τρόπο και μέσον τα νούμερα τηλεθέασης, ας μην το κάνει εις βάρος ανθρώπων που μάχονται για το μεροκάματο, συκοφαντώντας τους με ύβρεις και επιθέσεις. 

(Υ.Γ Το ωραιότερο όλων που άκουσα στην εκπομπή ήταν ότι μου έμαθαν δημοσιογραφική δεοντολογία όσο δούλευα εκεί και ότι το κείμενό μου είχε ορθογραφικά λάθη, που προφανώς δεν είχε κανένα καθώς είμαι απόφοιτος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Ναι η εκπομπή Αποκαλυπτικά μου άσκησε κριτική για τα ελληνικά μου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Σε κάθε περίπτωση όλο αυτό το κακόγουστο αστείο θα πρέπει να τελειώσει από την στιγμή που έχω στα χέρια μου όλες τις απτές αποδείξεις επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου!) 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …