Παρασκευή , 29/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Το «ξεκατίνιασμα» γνωστού παίκτη του Survivor με δημοφιλή Παρουσιαστή στο Facebook – Ο πρώην παίκτης του Survivor «αδειάζει» και τον ΣΚΑΪ

Ρεπορτάζ: Kυριάκος Θεοδοσίου

Τις «διαφορές τους» δημόσια έλυσαν πρώην παίκτης του Survivor με γνωστό παρουσιαστή.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα και αναρτήσεις ήθελαν τον Ορέστη Τσανγκ παρουσιαστή της 82ης ΔΕΘ μετά από εμφάνισή του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Τέλος, όμως, σε αυτά έδωσαν site της Θεσσαλονίκης που αποκάλυψαν πως στο τιμόνι της παρουσίασης της φετινής ΔΕΘ θα βρεθεί ο γνωστός παρουσιαστής Τάσος Ριζόπουλος, γνωστός όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο παρουσιαστής ανήρτησε στο λογαριασμό του ένα τέτοιο δημοσίευμα με την έκρηξη του πρώην παίκτη του Survivor να ακολουθεί στα σχόλια που λίγο έλειψε να ζητήσει και τα ρέστα από τον Τάσο Ριζόπουλο για τα αναληθή δημοσιεύματα που τον ήθελαν παρουσιαστή της ΔΕΘ.

Βέβαια, την ίδια στιγμή φάνηκε να είναι εκνευρισμένος από τον τίτλο του δημοσιεύματος ακολουθώντας ένας διάλογος μεταξύ Τσανκ – Ριζόπουλου και ένα δημόσιο ξεκαθάρισμα!

Μάλιστα, από τα πυρά του Ορέστη δεν γλίτωσε ούτε ο ΣΚΑΪ, αφού επέρριψε ευθύνες στο σταθμό για την αναληθή είδηση που τον ήθελε παρουσιαστή της φετινής ΔΕΘ αναφέροντας πως ζήτησε από το κανάλι να διορθώσει το λάθος, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …