Παρασκευή , 19/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO: Η Φαίη Σκορδά θέλει να φύγει από τον ΑΝΤ1! Δυσαρεστημένη η παρουσιάστρια με την Διοίκηση του Τηλεοπτικού Σταθμού

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πρώτη και με διαφορά στον ΑΝΤ1 κάνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φαίνεται όμως πως η παρουσιάστρια είναι δυσαρεστημένη με την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.

Τα «καρφιά» της Φαίης στην Διοίκηση του Καναλιού ζωντανά στην εκπομπή της λέγοντας ότι την μάλωσαν για τα όσα είπε για το Game of Love, ήταν μόνο η αφορμή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News, η παρουσιάστρια είναι πολύ δυσαρεστημένη με την διοίκηση του ΑΝΤ1, καθώς δεν προωθούν την εκπομπή της και την υποβαθμίζουν με θεματολογία που η Φαίη δεν θέλει να παίζει.

Ένθετα, marketing και στήλες που έχουν «φυτέψει» στην εκπομπή έχουν δυσαρεστήσει την παρουσιάστρια η οποία θεωρεί ότι κάνουν «κοιλιά» ρίχνοντας τα νούμερα τηλεθέασης της.

Η παρουσιάστρια μάλιστα κάνει έντονα παράπονα στους φίλους της λέγοντας ότι θέλει να φύγει από τον ΑΝΤ1 διότι  την αδικούν, παρόλο που είναι η εκπομπή που σημειώνει τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας είναι τόσο έντονη που συχνά πυκνά, το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης, όταν βρίσκεται σε τραπέζια με φίλους μη μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή της από το κανάλι που έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας την ψυχή και τον ιδρώτα της, όπως λέει η ίδια.

Είναι γεγονός πώς η Φαίη αν φύγει από τον ΑΝΤ1, είναι ένα πρόσωπο που θα γίνει περιζήτητο από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι» για την παρουσιάστρια, που είναι ο ένας χρόνος συμβόλαιο που έχει ακόμη με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …