Πέμπτη , 25/04/2024

Απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Λυκουρέζος και Παναγόπουλος – Θα αρνηθούν τις κατηγορίες οι δύο ποινικολόγοι

Σήμερα απολογούνται ενώπιον του ανακριτή οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλους, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για εμπλοκή στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Οι γνωστοί ποινικολόγοι πέρασαν το Σαββατοκύριακο σε χωριστά κελιά στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 13ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία τους στον ανακριτή θα αρνηθούν τις κατηγορίες.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δε θα απαντήσει καθόλου στο κατηγορητήριο του ανακριτή για τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς θεωρεί ότι η συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται εντελώς στον αέρα. Θα τοποθετηθεί μόνο για την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου.

Θα υποστηρίξει ότι ουδέποτε ζήτησε τα χρηματικά ποσά που αναφέρονται με αντάλλαγμα την υποχώρηση της πολιτικής αγωγής από την απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου για την οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα ο Φλώρος ως ηθικός αυτουργός.

Την ίδια γραμμή θα τηρήσει και ο Θόδωρος Παναγόπουλος ο οποίος θα υποστηρίξει ότι ανέλαβε την υπόθεση μόλις το 2017 και ουδέποτε συμμετείχε σε συνάντηση κατά την οποία ζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …