Πέμπτη , 25/04/2024

Αργύρης Αγγέλου: «Δε θα συμμετείχα ξανά στο “Παρά Πέντε” Η απάντηση του ηθοποιού για το φημολογούμενο remake της σειράς

Ο Αργύρης Αγγέλου αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε μέσα από τις αγαπημένες σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να καθιερωθεί θεατρικά πρωταγωνιστώντας σε παραστάσεις που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Το star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης συνάντησαν τον ηθοποιό λίγο πριν την παράσταση, «10 Μικροί Νέγροι», στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος στον Νέο Ακάδημο. Συνεπής στην ώρα του και με το χαμόγελο στα χείλη, μας μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια, όταν εργαζόταν ως μανάβης, για τον ρόλο που έπαιξαν τα τηλεοπτικά show στην καριέρα του -«Dancing with the Stars» και «Your Face Sounds Familiar»- αλλά και για τον λόγο που δε θα ήθελε να συμμετέχει σε πιθανό remake του «Στο Παρά Πέντε».

Φέτος ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην sold out παράσταση «10 Μικροί Νέγροι» της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία της Ρέινα Εσκενάζυ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι αυτή η πρόταση με πέτυχε σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μόλις μου είπε η Ρέινα ότι ετοιμάζει έργο της Αγκάθα Κρίστι ενθουσιάστηκα. Μόλις άκουσα και το υπέροχο cast ηθοποιών είπα αμέσως το ναι!».

Με καταγωγή από τη Χαλκίδα έχει ζήσει τον κόπο και τον κάματο, καθώς από μικρό παιδί μέχρι και την ενηλικίωσή του δούλευε μαζί με τα πέντε αδέλφια του στο μανάβικο του πατέρα τους: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ο πατέρας μου δούλευε σκληρά και η μητέρα μου μεγάλωνε πέντε παιδιά στο σπίτι. Από μικρός έμαθα την επιβίωση δουλεύοντας στο μανάβικο του πατέρα μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου, καθώς όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός με στήριξαν πολύ» εξομολογείται.

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον ηθοποιό μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Σαββατογεννημένες» και «Στο Παρά Πέντε». Ο καλός του φίλος Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναλάβει τώρα υπεύθυνος ψυχαγωγίας στο νέο Mega. Θα συμμετείχε όμως ο ηθοποιός σε ένα ενδεχόμενο remake του «Στο Παρά Πέντε», όπως φημολογείται; «Δε θα τρελαινόμουν να συμμετέχω ξανά στο Παρά Πέντε. Θεωρώ δε θα ήταν ίδιο. Θα περίμεναν όλοι να δούνε κάτι από τότε και μοιραία αυτό δε γίνεται. Έχουν περάσει 15 χρόνια, έχουμε μεγαλώσει όλοι μας. Δε θα το θεωρούσα καλή ιδέα. Αν ο Γιώργος πίστευε ότι πρέπει να γίνει, τότε μόνο ναι, αλλά δε θα τρελαινόμουν».

Ο ηθοποιός συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο «Dancing with the Stars» και στο «Your Face Sounds Familiar» καταφέρνοντας να κερδίσει και στα δύο σόου. Όπως εξομολογείται στην κάμερα του star.gr, μέσα από τα σόου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά δε θα συμμετείχε ξανά: «Mέσα από το ‘’Dancing’’ ο κόσμος έμαθε το όνομά μου. Με ήξεραν μόνο από τους ρόλους μου στις σειρές του Mega που έπαιζα. Παρόλα αυτά δε θα συμμετείχα ξανά, πλέον έχει τελειώσει αυτό για εμένα».

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός στις 5 Μαρτίου ξεκινάει με την Ιωάννα Πηλιχού παραστάσεις στο θέατρο Άλμα, όπου θα ανεβάσουν τον «Συλλέκτη» του Τζων Φώουλς.

Συνέντευξη: Bαγγέλης Καράλης/Star.gr

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …