Παρασκευή , 19/04/2024

Αστρολογική ανάλυση γενέθλιου και ηλιακού τόξου για τον Σβάρτσενεγκερ – Η αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Star που πέτυχε ως αθλητής, ηθοποιός, επιχειρηματίας και πολιτικός – Τι ρόλο έπαιξαν τα άστρα στην ζωή του

Γράφει η:

Ευαγγελία ( Λιλίκα)  Αθανασοπούλου

Αστρολόγος-Εναλλακτική Θεραπεύτρια

E-mail: eueuta@gmail.com

Facebook: Evangelia  Athanassopoulou

Ο Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1947 στο μικρό χωριό Ταλ, κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας. Ο Άρνολντ και ο μεγαλύτερος του αδερφός, ο Μάινχαρντ, μεγάλωσαν σε περιβάλλον αυστηρό, όπως άρμοζε σε εκείνη την εποχή. Οι χειροδικίες από τον πατέρα του ήταν σχεδόν καθημερινές. Γι’ αυτό και όταν έφθασε στην εφηβεία διέκοψε τις σχέσεις του με τον πατέρα του. Το 1953 μπήκε στο τοπικό δημοτικό σχολείο, και το1957 συνέχισε στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (Hauptschule) στο Γκρατς. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο αλλά στα δεκαπέντε του άρχισε bodybuilding σε ένα τοπικό γυμναστήριο της περιοχής όπου ζούσε.

Το 1968 μετανάστευσε στην Αμερική, όπου τη δεκαετία του 1970 έγινε εκατομμυριούχος ως μεσίτης ακινήτων. Στην αρχή της δεκαετίας του 1970 συνέβησαν δύο τραγικά γεγονότα, αφού στις 20 Μαΐου του 1971 σκοτώθηκε ο αδερφός του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και την 1η Δεκεμβρίου τον επόμενο χρόνο πέθανε ο πατέρας του από εγκεφαλικό.

Το 1973 άρχισε να μορφώνεται, παρακολουθώντας μαθήματα οικονομικών σε διάφορα πανεπιστήμια του Γουινσκόνσιν, από όπου και αποφοίτησε το 1979.

Κέρδισε τον τίτλο στο διαγωνισμό Mr. Olympia από το 1970 έως το 1975 και στη συνέχεια ξανά το 1980. Μέσω των ταινιών του έδωσε στο άθλημα του bodybuilding ώθηση και αναγνώριση. Θεωρείται από πολλούς μέχρι και σήμερα ο καλύτερος bodybuilder όλων των εποχών και ο αθλητής με την καλύτερη σωματική διάπλαση.

Ο μυικός όγκος του ήταν πολύ πιο μπροστά από ό,τι αυτός των αντιπάλων του. Έχει κερδίσει επίσης το Mr. Universe πέντε φορές. Κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στα 18 του, “Junior Mr. Europe” στη Στουτγκάρδη. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Μόναχο και έπειτα στο Λονδίνο. Το πρώτο του έπαθλο στο Mr. Universe το 1967 σε ηλικία 20 ετών ήταν το εισιτήριό του για την Αμερική και το Λος Άντζελες όπου και μετανάστευσε το 1968.

Ο Σβαρτσενέγκερ θεωρείται επίσης κορυφαίος κινηματογραφικός αστέρας στις ταινίες δράσης και περιπέτειας. Το 2003 εξελέγη Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας με την πολιτική παράταξη των Ρεπουμπλικανών και στη συνέχεια επανεξελέγη το 2006.

Έχει αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα από το 1984. Είναι παντρεμένος από το 1986 με τη δημοσιογράφο Μαρία Σράιβερ, η οποία είναι ανυψιά του John F. Kennedy, και έχουν τέσσερα παιδιά, δύο κορίτσια και δύο αγόρια. Το 1997 ο ηθοποιός υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς. Είναι υπέρμαχος της σωστής διατροφής και της άθλησης.

Στα περιοδικά που σχετίζονται με το bodybuilding το όνομά του κατέχει τιμητική θέση, ενώ δημοσιεύονται άρθρα από την αθλητική του σταδιοδρομία. Το περιοδικό Γκίνες τον ονομάζει ως τον άνθρωπο με το πιο τέλεια αναπτυγμένο σώμα στην ιστορία του κόσμου.-

Ας ξεκινήσω την ανάλυση του χάρτη δίνοντας κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του που παρέχονται άμεσα από αυτή.

Από τον ήλιο που είναι τοποθετημένος στον 1ο οίκο και στο ζώδιο του Λέοντα αυτό το άτομο παίρνει την περήφανη ιδιοσυγκρασία του,μια υπερβάλλουσα γενική στάση,μια έντονη προσωπικότητα,αυτοπεποίθηση,γενναιοδωρία,καλοσύνη,ζεστή καρδιά,δραματικότητα,ματαιοδοξία,υπερβολή,με μια λαμπερή εμφάνιση και μεγάλη ανάγκη για προσοχή.Μπορεί ακόμη να έχει μια δοτική φύση,αλλά με μεγάλες δόσεις αλαζονείας.

Η εμφάνιση του επίσης συνταιριάζει με το μεγάλο του εγωισμό…Μεγάλο μέτωπο,περήφανο περπάτημα,πυκνά μαλλιά,ακραίες εμφανίσεις γενικά,σωματικά ή στο ντύσιμό του.Θα πρέπει να έχει ανάγκη την αυλή του και να αισθάνεται πως οι άνθρωποι τον θαυμάζουν και φυσικά θα πρέπει να έχει και μια τάση αυτοθαυμασμού επίσης.Υπήρχαν πολλές πιθανότητες να πετύχει στον τομέα του ή ακόμη να γίνει ένας ισχυρός ηγέτης.

Ο εαυτός του δείχνει να είναι το επίκεντρο και για να εξερευνήσει αλλά και για να αναπτύξει στο μέγιστο την αυτοέκφραση.Αυτονομία και ελεύθερη έκφραση φαίνονται πολύ σημαντικά στοιχεία γι’ αυτόν.

Από τον Ήλιο του στην ακμή του 2ου οίκου μας υποδυκνείει περηφάνεια για τα υλικά αλλά και ηθικά αποκτήματά του.Εκτιμάει σίγουρα τα ταλέντα του αλλά και διαθέτει προσωπική εκτίμηση, και την ικανότητα να χτίσει μία σταθερότητα στον κόσμο του μέσα από αποκτήματα και χρήματα, που απορρέει από την ισχυρή του προσωπικότητα.

Στην ουσία αναζητά επιβεβαίωση για την ύπαρξή του, για το ότι υπάρχει και είναι ένας άντρας με δύναμη και χαρακτήρα ,που θέλει να εγκαθιδρυθεί μέσα στον υλικό κόσμο του χρήματος και των αποκτημάτων.

Ο Ωροσκόπος του στον Καρκίνο υποδυκνείει το νοιάξιμό του για τους άλλους, μια σχετική εσωστρέφεια και εκτίμηση των οικογενειακών θεσμών και της παράδοσης.Θα μπορούσε επίσης να χαρακτηριστεί ως ευαίσθητος, με τάση να χτίζει συναισθηματικούς προστατευτικούς τοίχους αν αισθανθεί ευάλωτος.Οπότε πρέπει να μάθει να βλέπει τη ζωή με κάποια αποστασιοποίηση.

Το Μεσουράνημα του τώρα στους Ιχθύες μας δικαιολογεί την ενασχόλησή του με τα κοινά και τον κινηματογράφο, όπως και την αισθητική πλευρά να βλέπει το σώμα του!

Καθώς τώρα το Μεσουράνημά του τριγωνίζει τον Ωροσκόπο του σημαίνει πως θα έβρισκε το σκοπό που θα έπρεπε να έχει στη ζωή και θα έπαιρνε προσωπική ικανοποίηση από τις προσωπικές και επαγγελματικές του επιτεύξεις.

Η όψη τώρα των 135ο του Κρόνου με το Μεσουράνημά του μας προτρέπει να σκεφτούμε πως η καριέρα του θα ήταν επικερδής, αλλά με πολύ δουλειά και πειθαρχία προς το σκοπό αυτό.

Για να δούμε όμως και πως έδρασε το ηλιακό του τόξο τη χρονιά που κέρδισε έναν πολύ σημαντικό τίτλο για την καριέρα του.Ο κατευθυνόμενος Ωροσκόπος του έκανε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο του στο Λιοντάρι στο δεύτερο ηλιακό του σπίτι, έτσι μπόρεσε να δει τη ζωή με πολύ αισιόδοξη δημιουργική προοπτική.

Η αυτοέκφρασή του μπορούσε να εκφραστεί με δύναμη,ζεστασιά,ακτινοβολία και ενθουσιασμό.Θα μπορούσε να εκφραστεί γενναιόδωρα και ευχάριστα και να λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής.

Ευνοεί επίσης η όψη επιτυχία σε οικονομικά θέματα και αναγνώριση για τα πιστεύω του,τις αρχές του και τις προσπάθειές του.Σίγουρα έγινε πολύ πιο υπεύθυνος και κέρδισε το σεβασμό για τη σκληρή του δουλειά και υπεύθυνη συμπεριφορά του!

Θα μπορούσε όμως επίσης να ειπωθεί ότι μιλάμε για τις υποθέσεις του Κρόνου εδώ και όλο το παραπάνω σκηνικό προκλήθηκε ουσιαστικά από την ανασφάλεια τους φόβους και την ανεπάρκεια οικονομικών εσόδων,όπως και την εσωτερική του παρόρμηση πως πρέπει να φανεί σαν ένας ισχυρός και ακτινοβόλος άντρας.

Εκείνη τη χρονιά επίσης ο κατευθυνόμενος ήλιος του κινήθηκε προς την 28ο του Λέοντος και στην αρχή του 3ου οίκου,που προφανώς τον έκανε πολύ προσεκτικό για το πως θα εκφραζόταν,τον ενεργοποίησε πιο δημιουργικά καθιστώντας τον πιο πρακτικό και ικανό να λύνει τα προβλήματά του,βάζοντας κανόνες και αρχές στη ζωή και το περιβάλλον του.

Επίσης πρέπει να τον βοήθησε ν’ ακολουθήσει μία πολύ αυστηρή και πειθαρχημένη ρουτίνα προπόνησης και να ασχοληθεί με την διατροφή και υγεία του σώματός του.

Σίγουρα βοηθήθηκε να χτίσει ηθικές αξίες και να οριοθετήσει τις διανοητικές του ικανότητες ή καλύτερα να τις κατευθύνει προς οφελός του,αφού αυτή η περίοδος ήταν ευνοική για την ανάπτυξη και των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών του δυνατοτήτων ,όπως και ενδυναμώθηκε μέσα του η αίσθηση πως μπορεί να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις και ταλέντα.Ο Κρόνος του έδωσε το υπόβραθο να δουλέψει και να ολοκληρώσει το στόχο του.

Το κατευθυνόμενο τώρα Μεσουράνημά του εκείνη τη χρονιά μπήκε στον Κριό στις 16ο στον 10ο οίκο,όπου τον έκανε ικανό να διαλέξει ένα επάγγελμα που του προσέδιδε ανεξαρτησία και αυτονομία.Η δύναμη,η πρωτοβουλία και ανεξαρτησία του φάνηκαν δημόσια και τονίστηκε η ηγετική και σθεναρή του προσωπικότητά .

Είναι βέβαια σαφές πως το παραπάνω άρθρο αποτελεί μία προσέγγιση ανάλυσης και όχι μία πλήρη ανάλυση όλων των δυνατών αστρολογικών πληροφοριών που μπορούμε να μεταφράσουμε από τον εκάστοτε αστρολογικό χάρτη…..αλλά αποδεικνύει επαρκώς τη συσχέτιση πραγματικότητας και ‘’αστρολογικού γίγνεσθαι’’.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …