Πέμπτη , 25/04/2024

Αυτά είναι τα καλύτερα latin στέκια στην Αθήνα με τον ρυθμό και την μουσική να σε συνεπαίρνει!

Λατρεύεις το χορό και οι ρυθμοί του λάτιν σε συναρπάζουν; Ακόμη κι αν δεν ξέρεις να χορεύεις λάτιν αλλά σου αρέσει πολύ να ακούς, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια βόλτα από αυτά τα μαγαζιά στην Αθήνα!

Cubanita 
Καραϊσκάκη 28,Πλ. Ψυρρή

Aυθεντικά κουβανέζικα πούρα για κάθε γούστο και μια απολύτως κουβανέζικη σκηνογραφία θα σε βάλουν αμέσως στο κλίμα της Λατινικής Αμερικής. Στη σκηνή, βρίσκονται κάθε βράδυ οι Cubanita Son και ενδιάμεσα οι Κουβανοί DJs Juan Alesandro και Juan Antonio κρατούν το groove ζωντανό, παίζοντας λάτιν σε όλες τις παραλλαγές salsa, buchata, cumbia, reggaetone και carnaval. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να πάρεις την λατινοαμερικάνικη διάθεση σου και να αφήσεις όλα τα υπόλοιπα στο Cubanita.

Puerta De Espana

Αντήνορος 42 (πλησίον «Divani Caravel»)

Iσπανική κουζίνα από τη μια, ζωντανή μουσική και φλαμένκο από την άλλη σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που θα σε συναρπάσει. Για εσένα που σου αρέσουν οι διαφορετικές γεύσεις, το Puerta De Espana σου εγγυάται πως τα τάπας και η παέλια δεν θα σε απογοητεύσουν.

Enzzo de Cuba
Αγίας Παρασκευής 70, Περιστέρι

Στο παρακείμενο μοντέρνο club το mainstream παντρεύεται με τα sexy χορευτικά και το crowd των δυτικών προαστίων. Κάθε βράδυ θα δεις on stage διαφορετικούς δασκάλους χορού, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να χορέψουν μαζί σου και να σου δείξουν τα σωστά βήματα για κάθε είδος χορού. Και ο χορός γίνεται ακόμη καλύτερος με τα ιδιαίτερα κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη Λατινική Αμέρική. Ο κατάλογος περιέχει τα κλασικά καθώς και μερικά ήδη γνωστά μας κοκτέιλ σε latin παραλλαγές όπως το Twisted mojito, μια ελαφρύτερη εκδοχή του γνωστού μας ποτού με προσθήκη μήλου, ή η Tropical caipirinha, η οποία, εκτός από τα γνωστά της συστατικά, περιέχει και χυμό ανανά.

Fuego Latin Club
Ομήρου 69, Νέα Σμύρνη

Στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου στη Νέα Σμύρνη ο κόσμος μαζεύεται από νωρίς ,γύρω στις 10:30 το βράδυ, για να παρακολουθήσει τα μαθήματα χορού τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.Η εβδομάδα κυλά με τους Junior και Σάμι να αναλαμβάνουν καθημερινά τα decks, ενώ τις Τρίτες ο Marcelo Robson μυεί τους θαμώνες στα μυστικά των βραζιλιάνικων χορών. Συχνά, μάλιστα, οργανώνονται και live, πάντα με καλεσμένους καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …