Παρασκευή , 29/03/2024

Αυτά είναι τα top 3 ελληνικά νησιά που αγάπησαν φέτος το καλοκαίρι οι χρήστες του διαδικτύου και τα έκαναν top stories στο Instagram

Καλό το Αιγαίο, καλή η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλά οι Instagrammers φέτος έσπασαν την παράδοση και έδειξαν την αγάπη τους στο Ιόνιο Πέλαγος, κάνοντας εκεί τις διακοπές τους και φυσικά ανεβάζοντας κάθε τους στιγμή στα social media.

Καταπράσινα τοπία, τα κρυστάλλινα νερά και η ομορφιά των νησιών του Ιονίου έγιναν πόλος έλξης για τους χρήστες του Instagram, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν τα αγαπημένα τους νησιά, top story, μέσα από τις φωτογραφίες τους, τα videos τους, αλλά και τα stories τους.

Στην πρώτη θέση των summer trends του καλοκαιριού, δεσπόζει η Λευκάδα. Χωρίς αμφιβολία, οι παραλίες της Λευκάδας, μας μυούν στο απόλυτο beachlife και φωτογραφίες από το Πόρτο Κατσίκι, τον Άγιο Νικήτα και φυσικά τους Εγκρεμνούς, δεσπόζουν στο Instagram με το hashtag #lefkada να κυριαρχεί.

Σύμβολο της πιο «γλυκιάς» πατρίδας, αυτής που αναζητά ο καθένας. Νησί μαγικό, καταπράσινο, «γεμάτο» ιστορία και παραλίες συγκλονιστικές. Η Ιθάκη αγαπήθηκε φέτος από τους χρήστες όλων των social media, οι οποίοι φωτογράφισαν κάθε γωνιά από το «νησί του Οδυσσέα» και έδωσαν μία μυθολογική αίσθηση στο Instagram, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να επισκεφθούν το μαγικό αυτό νησί.

Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι. Μπορεί η Ρένα Βλαχοπούλου να μην τους υποδέχθηκε ως η πιο διάσημη πια Κερκυραία ( με αφορμή τον ρόλο της από την γνωστή ελληνική ταινία ), αλλά πολλοί είναι εκείνοι που αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την Κέρκυρα αυτό το καλοκαίρι και να μας χαρίσουν απίστευτες φωτογραφίες μέσα από τα Instagram Feeds τους. Το νέο φρούριο της Κέρκυρας και το ιστορικό κέντρο είχε την τιμητική του αυτή τη στιγμή και οι περισσότερες Instagrammers πόζαραν με κάθε αφορμή στην κάμερά τους για να παρουσιάσουν στιγμές τους από το νησί.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …