Σάββατο , 20/04/2024

Αυτός είναι ο νέος 25χρονος σύντροφος της Μadonna – Toν περνάει 36 χρόνια

«Η Μαντόνα και το Βρέφος». Με αυτόν τον «φαρμακερό» τίτλο η «New York Post» σχολιάζει τη διαχυτικότητα της 61χρονης Μαντόνα με τον 25χρονο χορευτή Αχλαμαλίκ Γουίλιαμς στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στο ίδιο ξενοδοχείο βρισκόταν και η 23χρονη Λούρδη, κόρη της Μαντόνα, η οποία συνοδευόταν από έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μητέρα των έξι παιδιών εμφανίζεται να φλερτάρει δημοσίως με τον νεαρό, αφού ανεβάζει συχνά πυκνά στο Instagram φωτογραφίες τους από τα παρασκήνια της περιοδείας της. Με αφορμή ωστόσο αυτές τις νέες, δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, αναζωπυρώνονται οι φήμες που θέλουν τους δυο τους ζευγάρι τους τελευταίους μήνες. Άλλωστε, γιατί να μην το πιστέψει κανείς, δεδομένου ότι κατά τον πρότερο ερωτικό βίο της ήταν σαφής η προτίμησή της σε πολύ νεότερους από την ίδια άνδρες.

Μάλιστα, η «Daily Mail» μπήκε στη διαδικασία να κάνει και διάγραμμα, το οποίο δείχνει ότι, όσο μεγαλώνει, η «βασίλισσα της ποπ» επιλέγει ως συντρόφους άνδρες από τους οποίους τη χωρίζουν όλο και περισσότερα χρόνια. Έτσι, ενώ το 1982 ήταν με τον Ζαν-Μισέλ Μπασκιά, τον οποίο περνούσε μόλις δύο χρόνια, πλέον τη χωρίζουν από τον εραστή της 36 ολόκληρα χρόνια! Μοναδικός εραστής της μεγαλύτερος από την ίδια ήταν ο Γουόρεν Μπίτι, που την περνούσε 21 χρόνια. Με τον διάσημο ηθοποιό ήταν ζευγάρι από το 1989 έως το 1990.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …