Πέμπτη , 18/04/2024

Αυτός είναι ο πραγματικός «Πλανητάρχης» που κρύβεται πίσω από τον Donald Trump – Ο 36χρονος Εβραίος επιχειρηματίας, άνθρωπος μυστήριο, με το αφοπλιστικό χαμόγελο

Μπορεί ο Donald Trump να είναι και επίσημα πια ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ίσως να μας φαίνεται αστείο πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι ο νέος μας πλανητάρχης, αλλά το Label News έβγαλε την δική του ετυμηγορία. Donald Trump σου ζητάμε δημόσια συγνώμη, αλλά ο Jared Kushner είναι ο πραγματικός πλανητάρχης και έχουμε και επιχειρήματα που το στηρίζουν.

Ας μάθουμε όμως περισσότερα γι’αυτόν. Ο δισεκατομμυριούχος γαμπρός του Donald Trump, Jared Kushner, είναι 36 ετών, ένας από τους πιο κοντινούς συμβούλους του πεθερού του. Κατά πολλούς, ένας άνθρωπος που για πολλούς έχει ένα ψεύτικο χαμόγελο που τον βοηθά να χειρίζεται τους ανθρώπους σαν μαριονέτες. Και δεν το λέμε μόνο εμείς εδώ στο Label News, αλλά και όσοι έχουν αφιερώσει το χρόνο τους να γράψουν για εκείνον.

Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς σε εκείνον είναι το χαμόγελο της Colgate που διαθέτει και σαγηνεύει. Αρχικά ναι, μπορεί να σε κάνει να τον λατρέψεις, αλλά αργότερα θα είσαι σίγουρος πως πρόκειται για κάποιον με εξουσία Rasputin στο επιτελείο του Trump, μιας και χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένα από τα μοναδικά μέλη της οικογενείας Trump που κατέχει μία τόσο υψηλή θέση…

Όσο και αν δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος απόφοιτος του Harvard, είναι πιστός ορθόδοξος Εβραίος και εγγονός επιζώντων του Ολοκαυτώματος, κάτι παράδοξο σε μια καμπάνια που υποστήριξαν φουλ οι αντι-σημίτες και οι Κου Κλουξ Κλαν. Όμως η μεγαλύτερη απορία μας έρχεται αργότερα, μιας και ο Jared δεν είχε καμία μα καμία ύπαρξη στην προεκλογική καμπάνια του Donald Trump απέναντι στην ηρωίδα Χίλαρι Κλίντον, αλλά κατέχει μία θέση που θα λάβει πολλές κρίσιμες αποφάσεις.

Κι όμως, κάποιοι υποστηρίζουν πως ο γοητευτικός Jared είναι το ακριβώς αντίθετο από τον πεθερό του. Πολλοί κάνουν λόγο για έναν από τους καλύτερους διαχειριστές της εφημερίδας New York Observer ( την οποία την αγόρασε προφανώς για πολιτική επιρροή ), αλλά και για έναν ευγενικό και πάντα χαμογελαστό επιχειρηματία real estate που σπάνια δίνει συνεντεύξεις μιας και θεωρεί πως οι κινήσεις του μιλάνε για εκείνον όπως θεωρεί.

Μπορεί τα παραπάνω να φαίνονται απλές πληροφορίες, αλλά αν συνδέσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του Donald με το πιστό βιογραφικό του Jared, έρχεται και δένει μία συγκυρία που σίγουρα αποδεικνύει πως ο νέος πλανητάρχης είναι εκείνος και δεν είναι star. Αντιθέτως λατρεύει την αφάνεια, κάτι που για πολλούς συντηρητικούς αποτελεί το μοναδικό καλό που παίζει να προκύψει από την προεδρία Trump.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …

Αφήστε μια απάντηση