Τρίτη , 19/03/2024

Αυτό είναι το απόλυτα in αρσενικό σήμερα – Πώς πρέπει να ντυθείς, τι να φας, που να κυκλοφορήσεις και πώς να φλερτάρεις, για να είσαι στο πρώτο Level!

Πρότυπα. Αυτά μας οδηγούν. Εκείνα μας προσαρμόζουν και μας δίνουν το έναυσμα για εξέλιξη της προσωπικότητάς μας και των κινήσεών μας. Ποια άραγε είναι τα πότυπα ενός σύγχρονου άντρα το 2018; Ποια είναι τα πρέπει και τα μη που ακολουθεί ένα “in” αρσενικό της πόλης;

Σήμερα λοιπόν, φτιάχνουμε το profile του μοντέρνου σύγχρονου άντρα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε από το outfit του, με όσα επιτρέπονται ή απαγορεύονται. Χωρίς αμφιβολία, ένα μοντέρνο αρσενικό αγαπά την μόδα. Θα ψωνίσει όσο πιο συχνά γίνεται, ενώ κάθε φορά που κάτι γίνεται trend, θα το ακολουθήσει μέχρι τελικού σημείου, χρησιμοποιώντας το σε κάθε εμφάνιση. Λατρεύει τα vintage outfits, αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ενώ το look του “παράξενου παιδιού” που συνδυάζει την τελευταία λέξη της μόδας με το ανάλογο grooming, είναι το πρότυπό του.

 

Σίγουρα έχει ένα τατουάζ, σε σημείο που όποιος βρίσκεται απέναντί του, θα αναρωτιέται τί ακριβώς συμβολίζει. Λατρεύει να τον ρωτούν για τα τατουάζ του, όπως λατρεύει να τον ρωτούν από πού ψωνίζει τα τόσο ωραία ρούχα του. Φοράει πάντα ένα επώνυμο άρωμα (αυθεντικό φυσικά γιατί κάθε in άντρας σιχαίνεται τις απομιμήσεις) και θέλει να αφήνει το αποτύπωμά του από όπου και αν περνά, γι αυτό επιλέγει και έντονες μυρωδιές.

Ένα αρσενικό του σήμερα που σέβεται τον εαυτό του, χρησιμοποιεί όλα τα social media. Θα ανεβάζει ιστορίες στο Instagram και στο Facebook, από την ώρα που ξυπνά, μέχρι και λίγο πριν κοιμηθεί. Χρησιμοποιεί gifs με κάθε ευκαιρία, ενώ αγαπά να δείχνει το outfit του, πριν από κάθε έξοδό του, με μία selfie η οποία φυσικά θα πάρει πολλά likes. Φλερτάρει συνεχώς με όσους τον ακολουθούν, αλλά δεν ξεχνά πως ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα τον γνωρίσουν στην πραγματικότητα. Μπορεί όλοι να γνωρίζουν την ύπαρξή του, αλλά λίγοι έχουν μπει στο σπίτι του.

Φάκελος “φαγητό” και ένας μοντέρνος άντρας δεν μπορεί να φάει όπου να’ναι. Επιλέγει τα εστιατόριά του με βάση εκείνα που θεωρούνται “must”, πάντα θα κοινοποιήσει την παρουσία του με αυτά, ενώ αρέσκεται στο να παρουσιάζει στους διαδικτυακούς του φίλους το τί τρώει κάθε φορά. Όσο και αν θέλει να φάει ένα “βρώμικο” όπως πολλοί, εκείνος επιλεγει εκλεπτισμένα γεύματα μαζί με την παρέα του, γιατί δεν είναι καθόλου “in” να γευματίζεις σε μία καντίνα της παραλιακής.

Κάθε Σαββατοκύριακο, θα βγει για brunch. Τι νέα μόδα που δεν λέει να φύγει, γιατί μας κάνει όλους “in”. Λατρεύει τα pancakes, ειδικά εκείνα που είναι εντυπωσιακά στην διακόσμηση. Αγαπά το κέντρο της πόλης. Δεν του αρέσουν τα προάστια, όσο και αν έχει έναν αέρα Κηφισιάς. Θα τιμήσει κάθε καινούριο εστιατόριο που ξεφυτρώνει, ενώ η αδυναμία του είναι το σούσι και το κινέζικο φαγητό.

Οι βραδιές των μοντέρνων αρσενικών δεν έχουν πολλές κοινοποιήσεις στα social media. Μία φωτογραφία που κάποιος άλλος τον ταγκάρει, είναι αρκετοί για να κάνει αίσθηση. Εξάλλου αυτό είναι που θέλει. Να κάνει αίσθηση με κάθε του βήμα. Θα επιλέξει μαγαζιά που θεωρούνται high class. Όχι! Δεν θα πάει σε εκείνα που το ποτό έχει πέντε ευρώ και ακούγονται βαριά ελληνικά. Θα διαλέξει εκείνα που έχουν είσοδο ( γιατί του αρέσει να δείχνει πως δεν έχει και οικονομικό πρόβλημα ) και φυσικά που παίζει ξένη μουσική. Δεν απορρίπτει τις ελληνικές βραδιές, αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θα τον δεις ποτέ να χορεύει. Θα βρίσκεται με την παρέα του και θα χαλαρώνει πίνοντας το ποτό του, ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική. Θα φλερτάρει, αλλά όχι για πολύ. Εξάλλου δεν του αρέσει να είναι κυνηγός. Λατρεύει όμως να τον θέλουν όλες.

Στην καθημερινότητά του, το in αρσενικό, θα εντυπωσιάζει με κάθε του κίνηση. Οι επιλογές του θα είναι μοναδικές, αλλά και διαφορετικές. Θα ξετρυπώνει κάθε τι διαφορετικό που στη συνέχεια θα γίνεται μόδα, γιατί στην ουσία, αυτό τον κάνει διαφορετικό. Αλλά πόσο “in” τελικά είναι ένας τέτοιος άνδρας;

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …