Παρασκευή , 19/04/2024

Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Αρναούτογλου στον Ant1 – Το «τελευταίο χαρτί» του Γρηγόρη μετά την αποτυχία του Nomads

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από το “Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά, η είδηση της ημέρας έσκασε σαν βόμβα για τα δημοσιογραφικά γραφεία. Μπορεί το Νο.1 θέμα να είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας θα τελειώσει την σεζόν σαν έναν απλός κριτής στο Dancing With The Stars, αλλά τον θρόνο της Prime Time ζώνης, όπως φαίνεται σκοπεύει να κατακτήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο διάσημος παρουσιαστής συζητά με την διοίκηση του σταθμού για την παρουσίαση ενός νέου παιχνιδιού που πρόκειται να προστεθεί στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, την επόμενη εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα και όπως ακούγεται, θα εμπλουτίσει την prime time ζώνη του προγράμματος.

Ο λόγος για το παιχνίδι “The Wall”. Και δεν μιλάμε φυσικά για το διάσημο reality που παρουσίαζε κάποτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα μοιράζει πολλά λεφτά στους παίκτες, οι οποίοι όμως πρέπει να πετύχουν κάποιους στόχους για να καταρρίψουν τον τοίχο που θα στέκεται απέναντί τους.

Το concept του παιχνιδιού, θυμίζει πολύ το βρετανικό παιχνίδι “Tipping Point”, αλλά όπως φαίνεται, το κανάλι του Αμαρουσίου επιστρέφει στην Αμερικάνικη αγορά για να πετύχει στους πίνακες τηλεθέασης. Μην ξεχνάμε πως το Sunday Live, ήταν μία βρετανική παραγωγή που σίγουρα τους κόστισε πολλά χρήματα που δεν πήραν πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τρεις μπάλες που θα κατεβαίνουν προς τα ποσά που θα βρίσκονται στο κάτω μέρος του τοίχου. Σκοπό των παικτών θα είναι να απαντήσουν σωστά στην ερώτηση και να κλειδώσουν σε αυτή, πριν η μπάλες αγγίξουν κάποιο από τα ποσά. Φυσικά εδώ χρειάζονται και την τύχη. Αν η απάντηση είναι σωστή, τότε τα ποσά στα οποία σταμάτησε η μπάλα, γίνονται ιδιοκτησία του παίκτη. Αν όχι, τότε χάνει κάθε ευκαιρία. Η τύχη όμως χρειάζεται για μία ακόμη φορά, μιας και η μπάλα πρέπει να πετύχει και το μεγάλο ποσό που θα μοιράζει το show, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πολύ κοντά με την υπογραφή του πολυπόθητου συμβολαίου, ενώ παράλληλα είναι τρομερά ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο concept και μάλιστα σύντομα πρόκειται να βγει και trailer που θα καλεί τους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …