Παρασκευή , 19/04/2024

Βραδινό περπάτημα στην Νυχτερινή Αθήνα – Η μαγεία της Πρωτεύουσας σε μια όμορφη διαδρομή που θα σας συναρπάσει!

Φωταγωγημένα νεοκλασικά και μαγαζιά, σοκάκια με κιτρινωπό φωτισμό, φεγγάρι που φέγγει στον ουρανό δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο, ταξιδεύοντας το νου σου σε κάτι μοναδικό και γύρω κόσμος που το μόνο που θέλει είναι να απολαύσει την μαγευτική νυχτερινή Αθήνα. Αν ξαναρίξατε μόλις μια ματιά στο τοπίο που μόλις περιέγραψα, για να βεβαιωθείτε ότι δε μιλάμε για κάποιον εξωτικό προορισμό διακοπών, τότε σίγουρα δεν είστε από εκείνους που περπατούν την Αθήνα τα βράδια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν την καρδιά της Ελλάδας ως μια πόλη χάος που το μόνο που έχει να προσφέρει είναι φασαρία, εικόνες άσχημης και βαριάς φτώχειας, αλλά και αρκετής βρωμιάς, αναφερόμενοι πως δεν υπάρχει τίποτα το σημαντικό να κάνεις και να απολαύσεις σε αυτή. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά να εκτιμήσετε την γοητεία μιας πόλης που τα βράδια φοράει την καλή της διάθεση, απαλλάσσεται από το χάος της κίνησης και γίνεται ναι, θα το πούμε πολύ ρομαντική, όμορφη, αλλά και λαμπερή μέσα από το δικό της τρόπο.

Όσο ακόμα ο καιρός είναι με το μέρος μας, πριν το χειμωνιάτικο κρύο γίνει απαγορευτικό, παίρνουμε το mp3 player ή την καλύτερη παρέα και βολτάρουμε στη νυχτερινή Αθήνα. Αν κατηφορίσετε προς το μοναστηράκι η θέα που αντικρίζετε είναι μοναδική και απολαυστική. Μπορείτε να χαζέψετε την πανέμορφη ακρόπολη που καταφέρνει με το φως της να σας μαγέψει. Η αγαπημένη διαδρομή των ερωτευμένων Αθηναίων ξεκινά από τον σταθμό του Θησείου και ανηφορίζει, κοιτώντας σχεδόν αδιαλείπτως στα μάτια την Ακρόπολη.

Ακόμη πιο ομορφότερη είναι η γραφική παλιά γειτονιά της Αθήνας, και τι είναι αυτό που η νύχτα το κάνει μοναδικό; Μα φυσικά πως την απολαμβάνετε χωρίς τα πλήθη και τις φασαριόζικες μουσικές των μπαρ. Συνεχίστε από την πολύ ιδιαίτερη οδό πιττάκη, που γίνεται τα βράδια φαντασμαγορική από τα εκατοντάδες ετερόκλητα φωτιστικά που κρέμονται από πάνω της και στη συνέχεια αφεθείτε ελεύθεροι στο σκοτάδι, αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει σε μέρη και σοκάκια της πόλης τα οποία ούτε φαντάζεστε πως υπάρχουν. Σε όποια πόλη και αν ζείτε αναζητήστε την μαγεία και τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει μόλις βραδιάζει. Αρχίστε να εκτιμάτε τις πόλεις σας και αφεθείτε ελεύθεροι σε μια νυχτερινή βόλτα εξερευνώντας την.

Η νύχτα αποτελεί την πιο ήσυχη ώρα, και την πιο προνομιούχα καθώς όλα τα μυστικά και τα όμορφα μέρη μιας πόλης κρύβονται σε αυτή. Μόνο κάνοντας βραδινές βόλτες, ελαφρύνεις το κεφάλι σου από την καθημερινότητα, τις δύστυχες σκέψεις και την φασαρία, ενώ είναι σύμμαχος σου στην ηρεμία, την ανακάλυψη κάτι διαφορετικού και πιο όμορφου αλλά και την ανάγκη της φαντασίωσης πως βρίσκεσαι κάπου πολύ μοναδικά και όμορφα, δίχως καμία αρνητική σκέψη να σας καταπίνει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ακόμα και στις ταινίες οι πρωταγωνιστές σε μια στιγμή αδυναμίας τους, βλέπουμε πως ξεχύνονται στους δρόμους το βράδυ, αναζητώντας λίγη ηρεμία σκέψεων και λίγη νυχτερινή μαγεία πόλης.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …