Τρίτη , 23/04/2024

Γιάννης Πλούταρχος: Αυτός είναι ο λόγος που όλοι έχουν να πούνε μια καλή κουβέντα για τον τραγουδιστή του έρωτα

Του: Άκη Τσακίρη

Έχει τον τίτλο του “καλύτερου παιδιού” στην ελληνική showbiz και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο Γιάννης Πλούταρχος, συνεχίζει και μαγεύει τον κόσμο της μουσικής, με τις επιτυχίες του, ενώ οι εμφανίσεις του συνεχώς γίνοντα sold out σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και όπου υπάρχει ελληνισμός στο εξωτερικό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, έχοντας ήδη υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Platinum, ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του με την Μελίνα Ασλανίδου στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Μία μουσική συνάντηση που βλέπουμε να πραγματοποιείται για πρώτη φορά και πραγματικά έχει εντυπωσιάσει το κοινό της νυχτερινής Αθήνας.

Μην ξεχνάμε όμως τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα. Με μία μικρή περιήγηση στην επαρχία, ο Γιάννης Πλούταρχος έχει μόνο να ακούσει μόνο καλά. Κάθε θαυμαστής του, έχει να πει μόνο τα καλύτερα και φυσικά πολλά ευχαριστώ. Τα ευχαριστώ όμως δεν αφορούν μόνο στην καλή μουσική που αφήνει πίσω του, μετά από κάθε συναυλία του. Έχουν να κάνουν και με όσους έχει στηρίξει.

Πολλοί είναι εκείνοι που χρωστούν πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο και δεν μιλάμε για οικονομικά οφέλη, αλλά για πνευματικά, μιας και ο διάσημος τραγουδιστής, έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές, ανθρώπους που χρειάζονταν ένα χέρι να τους σπρώξει στον σωστό δρόμο, μία μικρή βοήθεια στην πορεία της ζωής του ή ακόμη και στην επιβίωση οικογενειών που παλεύουν για να τα βγάλουν πέρα.

Και πώς να πει όχι σε μία οικογένεια ο διάσημος τραγουδιστής, αφού μιλάμε για έναν σωστό οικογενειάρχη, ο οποίος έχει χτίσει πραγματικά μία πολύ δεμένη οικογένεια που πολλοί θα έλεγαν πως βγήκαν από εξώφυλλο περιοδικού ή τηλεοπτικό σίριαλ. Ταπεινός, χαμογελαστός και πάντα δίπλα στους δικούς του ανθρώπους. Δικαίως είναι το… καλύτερο παιδί της Ελλάδος.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …