Πέμπτη , 25/04/2024

Γιώργης Λαμπαθάκης: Από παρουσιαστής του Alpha, μόνιμος κάτοικος Σκύρου και υποψήφιος Δήμαρχος (VIDEO)

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης αρχιτέκτονας και παρουσιαστής, παλιός συνεργάτης της Σίσσυς Φειδά στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή», ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Σκύρου.

Ο διάσημος Σκυριανός μένει πλέον μόνιμα στο όμορφο νησί του εδώ και έξι χρόνια, παντρεύτηκε στον τόπο του την αγαπημένη του Χριστίνα Οικονόμου, ενώ το ζευγάρι ζει στην Σκύρο και έχουν ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση του Alpha ως παρουσιαστής με την Σίσσυ Φειδά, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα media και έχει αφιερωθεί στο όμορφο νησί του, στην αρχιτεκτονική και φυσικά στην οικογένειά του.

To star.gr μίλησε με τον Γιώργη Λαμπαθάκη ο οποίος μας επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα του και  δηλώνει: «Τα τελευταία έξι χρόνια μένω πλέον μόνιμα στο νησί μου την Σκύρο. Ως ενεργός επαγγελματίας και πολίτης συμμετείχα στα κοινά και έλεγα πάντα την γνώμη μου συμβουλευτικά για το καλό του νησιού μας. Πλέον θέλω να υλοποιήσω τις ιδέες μου και να τις κάνω πράξη με μια ομάδα νέων ανθρώπων που είναι δίπλα μου. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη συγκυρία για να παρθεί αυτή η απόφαση.»

Ενώ αναφορικά με το αν σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση μας απαντά: «Η τηλεόραση έχει τελειώσει για εμένα. Και να ήθελα να ασχοληθώ δεν υπάρχει χρόνος. Είμαι μπαμπάς, αρχιτέκτονας και θέλω να ασχοληθώ ενεργά με το τόπο μου. Με γεμίζουν απόλυτα όλες αυτές οι δραστηριότητες μου.»

Το Label News πριν δύο χρόνια ταξίδεψε στην Σκύρο και συνάντησε τον Γιώργη ο οποίος μας μίλησε για την νέα του ζωή στο όμορφο νησί του 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …