Παρασκευή , 29/03/2024

Δείτε το ποσοστό “δυσάρεστη έκπληξη” των ζευγαριών που χωρίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες και διαβάστε τις κύριες αιτίες χωρισμού

Καλοκαίρι και ο προγραμματισμός των διακοπών για όλους εμάς τους singles έχει ήδη ξεκινήσει, την ίδια στιγμή που τα περισσότερα ζευγάρια δεν ξέρουν ότι θα κάνουν διακοπές μόνοι τους και όχι μαζί. Και είναι επιστημονικά διαπιστωμένο αυτό αγαπημένοι μου.

Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι «τινάζονται» στον αέρα πολλές σχέσεις. Από τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι τουλάχιστον 3 στα 10 ζευγάρια χωρίζουν κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών ή ακόμη και λίγο πριν από αυτές.

Γιατί όμως τα ζευγάρια χωρίζουν το καλοκαίρι; Συνήθως, εκείνα που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις ή όσα μπορεί να έχουν αποκτήσει παιδιά και καταφέρνουν να δραπετεύσουν για λίγο μόνοι τους στρεσάρονται ακόμα περισσότερο καθώς σκέφτονται πως είναι η ευκαιρία τους να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Έτσι ίσως εκεί έρχεται ένα μεγάλο άγχος για το αν θα περάσουν καλά ή όχι, με αποτέλεσμα να κάνουν διακοπές χωριστά και ο χειμώνας να τους βρίσκει παρέα με τους καλοκαιρινούς έρωτες που σίγουρα θα έχουν συναντήσει.

Από την άλλη όμως, ο πιο συνηθισμένος λόγος που τα ζευγάρια χωρίζουν το καλοκαίρι είναι διότι όλοι θέλουμε να περάσουμε τις διακοπές μας με τους φίλους μας. Και όταν πρόκειται για μία εξόρμηση με τους αγαπημένους ανθρώπους που είχαμε πριν αποχωριστούμε τον τίτλο του single, τα πράγματα έρχονται να χαλάσουν μία σχέση, γιατί κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα εμπιστευθεί τους φίλους της αγαπημένης ή του αγαπημένου του ότι θα φροντίσουν να είναι “φρόνιμος/η”.

Χωρίς καμία αμφιβολία, το καλοκαίρι είναι η εποχή του πειρασμού. Η περίοδος που κάθε κορμί απελευθερώνεται από τα ρούχα που ίσως φέρνουν ταμπέλες και λάμψη και η πραγματικότητα παίρνει την θέση της. Και όλοι αγαπάμε την γυμνή αλήθεια, ή τουλάχιστον εκείνη που πάει πακέτο με ένα μαγιό. Και εδώ φυσικά και θα δώσω ένα τεράστιο δίκιο στα ζευγάρια που χωρίζουν λίγο πριν την παραλία. Το ωραίο δεν μπορείς να μην το θαυμάσεις, δεν μπορείς να μην το θελήσεις, δεν μπορείς να μην το διεκδικήσεις, όσο ερωτευμένος και αν είσαι με τον/την σύντροφό σου.

Φταίει η ζέστη; Η θάλασσα; Η αίσθηση της ελευθερίας που μπορεί να σου δώσει ένα νησί και η ανάγκη να το γνωρίσεις παρέα με ένα coctail σε ένα beach bar με όμορφα κορμιά τριγύρω σου; Κανείς δεν ξέρει ακόμη και ίσως είναι ένα μυστήριο που σίγουρα δεν θα μάθουμε ποτέ και θα μείνουμε στο γεγονός ότι ο έρωτας νικήθηκε από τους μήνες Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …