Τρίτη , 23/04/2024

Δεν έχουν ταμπού, δεν ζηλεύουν, είναι «άπιαστες» στο σεξ! Αν δεν σε έπεισαν αυτά, δες 7 λόγους που αξίζει να κάνεις σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα…

Επιτέλους αγαπημένοι μου ήρθε η ώρα να το παραδεχθούμε πως η διαφορά ηλικίας ( σε λογικά πλαίσια πάντα) κάνει καλό σε μία σχέση. Και όχι, δεν το λέμε εκ του ασφαλούς, αλλά με αποδείξεις από όλους όσους αποφάσισαν να κάνουν μία σχέση με κάποια μεγαλύτερης ηλικίας ( ήμουν και εγώ ένας από αυτούς και δεν ντρέπομαι να το φωνάξω).

Μπορεί να μην ξέρουμε πότε ξεκίνησε αυτή η απελευθέρωση των δύο φύλων στον τομέα της ηλικίας, μιας και παλαιότερα το να κάνεις σχέση με μία μεγαλύτερη το θεωρούσες απίθανο, αλλά πια η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός που δεν εντυπώνεται και τόσο καλά στο μυαλό μας για να μας απασχολήσει ολοκληρωτικά.

Και αυτό δεν συνέβη γιατί εξελιχθήκαμε ως ανθρώπινα όντα, απλά ο πιθανότερος λόγος είναι γιατί μετά τα 100 χαστούκια που φάγαμε από τις εκάστοτε φυσιολογικές ( όπως τις χαρακτηρίζαμε ) σχέσεις με συνομήλικους με τους οποίους δεν καταφέρναμε να συνεννοηθούμε ούτε στον καφέ που θα πάμε να πιούμε, απλά αποφασίσαμε ότι η ηλικία δεν μπορεί να βρίσκεται μεταξύ των λεγόμενων standards.

Συνήθως οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας όμως, έχουν ένα μικρό standard και πιο συγκεκριμένα τα χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μία σχέση με κάποια κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή τους και το ομολογώ, ήμουν κάποτε ένας από αυτούς. Έτσι λοιπόν, κάνοντας μία μικρή βόλτα στο λεκανοπέδιο Αττικής, συλλέξαμε τους 7 κυριότερους λόγους για να κάνεις μία σχέση με μία μεγαλύτερης ηλικία γυναίκα.

Χωρίς αμφιβολία, η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, έχει εμπειρίες. Και αυτό αυτομάτως σημαίνει δύο πράγματα. Από την μία δεν χρειάζεται να της μάθεις τον έρωτα γτ τον ξέρει εκείνη, αλλά και αν είσαι τυχερός θα σου τον μάθει εκείνη καλύτερα.

Από την άλλη όμως, πρέπει να ξέρεις ότι δεν έχει καθόλου ταμπού. Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να της πεις ότι θέλεις χωρίς να σκεφτείς αν θα τρομάξει ή θα σοκαριστεί, διότι ήδη έχει περάσει από τα συγκεκριμένα στάδια, ενώ από την ημέρα που θα μπει στη ζωή σου, θα πάψεις να έχεις δεδομένο πως όταν της ζητήσεις κάτι θα πει όχι.

Σε μία σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα πρέπει να ξέρεις πως οι απαιτήσεις δεν έχουν μέρος για να ζήσουν μαζί σας. Μία ελευθερία που σίγουρα θα αναζητούσες μετά από σχέσεις με συνομήλικες που σε είχαν πνίξει για τα καλά, είναι σίγουρα αυτό που θέλεις. Και με εκείνη θα το έχεις.

Μην ξεχνάς πως δεν χωράνε ποτέ οι τακτικές που έχεις μάθει. Και μιλάμε πάντα για το παιχνίδι του συνεχόμενου φλερτ που κρατάει ζεστή μία σχέση. Μία μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα, δεν πρόκειται να περιμένει από εσένα κινήσεις. Τα “ποιός θα στείλει πρώτος” και τα “στα πόσα ραντεβού κάνω σεξ” εδώ δεν υπάρχουν και απλά αφήνουμε τους εαυτούς μας να δουλέψουν όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι σαν ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που κρέμεται στα ράφια ενός βιβλιοπωλείου.

Και τώρα έρχεται το καλύτερο όλων αγαπημένοι μου. Η ζήλεια είναι ανύπαρκτη. Δεν πρόκειται να ζηλέψει ποτέ και για τίποτα, ενώ για σένα δεν υποσχόμαστε και πολλά. Οι μεγαλύτερες γυναίκες δίνουν ελευθερία στον άντρα που έχουν δίπλα τους ακόμη και να θαυμάσει μία άλλη όμορφη γυναίκα όταν είναι εκείνη μπροστά, διότι έχουν λύσει όλες τους τις ανασφάλειες. Για σένα βέβαια δεν υποσχόμαστε και πολλά, αλλά καλό θα ήταν να μπεις λιγάκι σε αυτό το mood γιατί έτσι θα την κρατήσεις περισσότερο στη ζωή σου.

Η ζωή της γυναίκας που έχεις επιλέξει είναι υπαρκτή. Έχει φίλες και φίλους και σπάνια μίας μεγαλύτερη από τη δική σου ηλικία θα γαντζωθεί πάνω σου ακολουθώντας το πρόγραμμά σου κατά γράμμα. Ακόμη πιο σπάνια θα θέλει να είστε συνέχεια μαζί. Ακόμη ακόμη πιο σπάνια θα αρχίσει από νωρίς τις ατάκες του τύπου “ας μείνουμε μαζί”, που μην το αρνηθείς πως σου το έχουν πει πολλές από την αρχή.

Τέλος, είναι σαν να έχεις δίπλα σου την Samantha από το Sex And The City!!! Μισεί τους γάμους όταν εκείνη παίζει έναν σημαντικό ρόλο όπως εκείνον της νύφης και θεωρεί τα μπότοξ την πιο δημιουργική επιτυχία του τελευταίου αιώνα. Και ναι! Αυτό είναι καλό, γιατί πάντα θα είναι φρέσκια δίπλα σου και ίσως ποτέ δεν δεις πρόσωπο με πρόσωπο την διαφορά ηλικίας, αλλά και δεν πρόκειται να ζητήσει βέρα, μιας και ή θα το έχει κάνει ήδη μία φορά το λάθος ή απλά το είδε στις φίλες της.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση