Τρίτη , 19/03/2024

Διακόσμησε το γραφείο σου σύμφωνα με το feng shui για επαγγελματική επιτυχία

Το Feng Shui βασίζεται στην ιδέα πως το περιβάλλον μας επηρεάζει την ζωή μας. Η αρχαία κινέζικη πρακτική διακόσμησης είναι πασίγνωστη στις μέρες μας, μιας και όπως φαίνεται ελκύει την θετική ενέργεια. Και ποιος δεν χρειάζεται θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική του ζωή;

Αξίζει να σημειωθεί, πως πολλοί είναι εκείνοι που προσλαμβάνουν διακοσμητές για τα να επιμεληθούν τα γραφεία τους, με σκοπό να επιτύχουν τον απόλυτο ορισμό του feng shui στον χώρο εργασίας τους. Όμως, ακόμα και ως υπάλληλος, πρέπει κανείς να προσελκύει την ενέργεια της επιτυχίας, διαμορφώνοντας τον χώρο του κατάλληλα.

Το Label News, μπαίνει στον κόσμο της διακόσμησης και σου προτείνει έξυπνους τρόπους για να μετατρέψεις το γραφείο σου σε δίοδο θετικής ενέργειας, ξεκινώντας από την βάση της διακόσμησης και φτάνοντας στην κορυφή της πυραμίδας της επιτυχίας.

Το οχτάωρο είναι από μόνο του δύσκολο και πόσο μάλλον όταν δουλεύει κανείς όλη μέρα θα πρέπει ο χώρος στον οποίο εργάζεται να έχει φυσικό φως, φυτά και στοιχεία της φύσης. Αρχικά, το γραφείο σου πρέπει να έχει μία οργανωμένη και καθαρή επιφάνεια αν θες η δημιουργικότητα σου να φτάσει στα ύψη.

Πρέπει να γίνεις αρκετά σχολαστικός και οι οργανωτικές σου ικανότητες πρέπει να μπουν σε εφαρμογή για να οργανώσεις όλο τον εξοπλισμό του γραφείου. Καλό είναι να πετάξεις και κάποια άχρηστα πράγματα, για να αποκτήσεις ελεύθερο χώρο. Αυτό θα σου προσφέρει ενέργεια και περισσότερες ιδέες.

Η αριστερή γωνία του γραφείου συμβολίζει την ευημερία και τα χρήματα. Εκεί ίσως είναι καλό να τοποθετήσεις κάποιο φυτό, ενώ στην δεξιά πλευρά του γραφείου, τοποθέτησε τα βιβλία που αγαπάς και ένα μεταλλικό αντικείμενο της επιλογής σου. Η συγκεκριμένη θέση σου προσφέρει την δημιουργικότητα που χρειάζεσαι.

Τέλος, το feng shui σε βοηθά να έλξεις την επιτυχία στην καριέρα σου. Έτσι λοιπόν, απέναντι από το γραφείο σου, μπορείς να τοποθετήσεις ένα γνωμικό για την θέληση και την επιτυχία. Αυτό θα σε βοηθήσει κάθε φορά που το κοιτάς, να θυμάσαι τον λόγο που πρέπει καθημερινά να «παλεύεις» εργασιακά.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …