Τρίτη , 19/03/2024

Διακόσμησε τρία σημεία του σπιτιού σου σύμφωνα με το Φενγκ Σούι για μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Του Άκη Τσακίρη 

Το Φενγκ Σούι, καταφέρνει να βάζει μία τάξη στο σπίτι σου, αλλά και στην ζωή σου. Όλα είναι θέμα ενέργειας. Αν θέλεις λοιπόν καλοτυχία και αφθονία στην καθημερινότητά σου, αν θέλεις το 2019 να θεωρηθεί το τετράφυλλο τριφύλλι της ζωής σου, τότε ακολούθησε τα παρακάτω tips και δεν θα χάσεις…

Η εξώπορτα συμβολίζει την αφθονία για το σπίτι. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορείς να βάλεις κάτι περιττό. Εδώ χρειάζονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ή ακόμη καλύτερα μία μεγάλη γλάστρα με ένα φυτό ή ένα στεφάνι με πράσινα και χρωματιστά στοιχεία κρεμασμένο πάνω στην πόρτα.

Μπορεί και εσύ να έχεις αυτή τη συνήθεια που καλύπτεις τις περισσότερες πόρτες με έπιπλα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ας πούμε ένας μικρός διάδρομος προς την μπαλκονόπορτα. Μέγα λάθος. Άφησε το σπίτι σου να ζωντανέψει και η ενέργεια να κυκλοφορήσει στους διαδρόμους. Ωστόσο, αν θεωρείς πως τα περισσότερα έπιπλα βρίσκονται μέσα στη μέση, μην σε απασχολεί. Είναι το απόλυτο θετικό σημείο και το δημιούργησες εύκολα.

Μην ξεχάσεις να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την τραπεζαρία σου. Όχι, εδώ δεν θα μιλήσουμε για κεριά και καρέκλες. Θα μιλήσουμε για τον καθρέφτη που μπορεί να μην έχεις τοποθετήσει ακόμη. Κι όμως, είναι απαραίτητος, αφού σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, ο καθρέφτης θα αντανακλά κατά την διάρκεια της χρονιάς, όλες τις χαρούμενες συζητήσεις και σκέψεις που έχεις κάνει με την παρέα σου στην τραπεζαρία και φυσικά θα αποκρούει κάθε αρνητικό σημείο ενέργειας.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …