Πέμπτη , 28/03/2024

Δώσε “οξυγόνο” στην σχέση σου – Άφησε τον άντρα ελεύθερο να έχει τον χρόνο του

Ζείτε μαζί, κοιμάστε μαζί, ξυπνάτε μαζί, βγαίνετε μαζί, πάτε για ψώνια μαζί, τρώτε μαζί και γενικά είστε συνέχεια και σε όλα μαζί.

Για πόσο ακόμα θα τα κάνετε όλα μαζί; Σου αρέσει να μην υπάρχει καθόλου και κανένα κενό ανάμεσά σας; Νιώθεις καλά με αυτή την κατάσταση; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν αυτή η τακτική σχέσης σε ικανοποιεί απόλυτα;

Πρέπει να καταλάβεις επιτέλους πώς ένας άντρας θέλει και τον χώρο του, να βλέπει μπάλα με τους φίλους του στο σπίτι ή στο γήπεδο, να βγαίνει για ένα ποτό με την δική του παρέα και όχι μόνο μαζί σου, άσε λίγο τα λουριά επιτέλους και θα δεις πώς δεν θα το μετανιώσεις.

Ένας άντρας αν προσπαθήσεις να τον απομακρύνεις από πράγματα που κάνει στην καθημερινότητα με άλλους ανθρώπους πέρα από εσένα και ζητάς μονίμως την αποκλειστικότητα ένα είναι το μόνο σίγουρο…πώς σύντομα θα σε βαρεθεί και θα σε αφήσει μόνη και έρημη.

Σταμάτα να τον πνίγεις γιατί θα έρθει η στιγμή που θα κάνει την επανάστασή του. Θα έχει μια αντίδραση που ούτε η ίδια δεν θα περιμένεις και το άσχημο είναι πώς θα την έχεις δημιουργήσει εσύ.

Χαλάρωσε και δώσε τον προσωπικό του χρόνο έτσι θα δεις πώς η σχέση σας θα έχει διάρκεια.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση