Τρίτη , 16/04/2024

Είσαι λάτρης του Sushi και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Αυτά είναι τα πιο “ΙΝ” Sushi Bar για το Καλοκαίρι στην Αθήνα

Είσαι λάτρης του sushi ή απλά σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργιες γεύσεις; Αν ναι, δοκίμασε ιαπωνική κουζίνα σε αυτά τα bar και δεν θα απογοητευτείς.

OSAKA, Μητροπόλεως 43, Αθήνα

Σύγχρονου ύφους sushi spot, που συνδυάζει το γκρι χρώμα με το ανοιχτόχρωμο ξύλο. Μπορείς να καθίσεις σε τραπέζι και να παραγγείλεις ή να διαλέξεις από τον κυλιόμενο ιμάντα στο μπαρ. Εάν αγαπάς το sushi μην παραλείψεις να το δοκιμάσεις.

Kenko Modish Sushi Bar, Ελευθερίου Βενιζέλου 22, Νέα Σμύρνη

Γεύσεις εκλεπτυσμένες με σεβασμό στην προέλευση των πρώτων υλών, ατμόσφαιρα φιλική σε έναν εκπληκτικό χώρο στην Νέα Σμύρνη θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να αγαπήσεις την ιαπωνική κουζίνα.

Tokyo Joe, Λεωφ. Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη /Αρτέμιδος 1, πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα /Χάριτος 22, Κολωνάκι

Tokyo Joe. Kαλό σούσι και γιαπωνέζικα πιάτα σε οικονομικές τιμές, σ’ ένα πολύ ατμοσφαιρικό χώρο. Μην ξεχάσεις μετά τα απολαυστικά του πιάτα να δοκιμάσεις ένα δροσιστικό cocktail.

Rakkan, Λεωφ. Κηφισίας 238, Κηφισιά

Βουτάει βαθιά στις γεύσεις της Euroriental καταγωγής του, χωρίζει την κουζίνα του στα δύο, Ασία και Ευρώπη, και σε περιμένει να νιώσεις κι εσύ τον γευστικό του χάρτη. Εξάλλου, Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία», γεγονός που από μόνο του σε προκαλεί  να νιώσεις μια μοναδική εμπειρία συναισθημάτων και να βιώσεις μία απόδραση από την καθημερινότητά σου.

SHISHAN, Kαλαμιώτου 25, πλατεία αγίας Ειρήνης| Μεσογείον 204, 15561 Χολαργός

Ξεχωριστές ασιατικές γεύσεις από τις καλύτερες πρώτες ύλες που ακολουθούν πιστά τις αξίες της Ιαπωνικής κουλτούρας σε συνδυασμό με έναν απλό και υποφωτισμένο χώρο, αυτό που λέμε zen, χωρίς περίτεχνα πράγματα, απλοικές καθαρές γραμμές, μονοχρωμίες, ιαπωνική αισθητική στα σερβίτσια, smoke free ατμόσφαιρα και αραιή διάταξη τραπεζιών σε προκαλούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην Ιαπωνία.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …