Παρασκευή , 19/04/2024

Εντυπωσίασε ο Γιάννης Πλούταρχος στην περιοδεία του στην Ελλάδα – Πλήθος Κόσμου αποθέωσε το «Καλύτερο Παιδί» (VIDEO)

Εντυπωσιακός ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος  στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις που έκανε στην Ελλάδα. Ακούραστος, γεμάτος όρεξη και κέφι, με το ζεστό ειλικρινές χαμόγελο πάντοτε στα χείλη βρέθηκε σε περιοχές της Ελλάδας «ταξιδεύοντας» τους εκατοντάδες fan του, που πήγαν να τον ακούσουν, με τα τραγούδια του.

Σε ένα πολύωρο πρόγραμμα σε κάθε του σταθμό «μάγεψε» τους fan του οι οποίοι κατέκλυσαν τους συναυλιακούς χώρους που τραγούδησε ο Γιάννης Πλούταρχος. Μάλιστα μετά το τέλος της συναυλίας, ακούραστος και με την πηγαία θετική του ενέργεια, παρά την κούραση, φωτογραφήθηκε με όσους τον πλησίασαν, με τον κόσμο να του εκφράζει τις θερμές ευχές και τις ευχαριστίες για την όμορφη βραδιά που τους προσέφερε.

Μάλιστα οι περισσότεροι που βρέθηκαν εκεί, κάνουν λόγω για την καλύτερη συναυλία που έχει γίνει στον τόπο τους, τόσο από άποψη καλλιτεχνική, όσο και από άποψη οργάνωσης καθώς όλα κύλισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την αρχή, μέχρι το τέλος, μένοντας όλοι ικανοποιημένοι!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης την Παρασκευή 11 Αυγούστου ταξίδεψε  με την ιδιαίτερη, ξεχωριστή φωνή του σε μία μοναδική εμφάνιση που πραγματοποίησε  στους Μολάους Λακωνίας στο κτήμα Εσπερίδες. Την επόμενη μέρα πήγε στο Κιάτο και στις 14 Αυγούστου στην Κέρκυρα.

Οι θαυμαστές του είχαν  την τύχη να ακούσουν όλες τις  μεγάλες επιτυχίες του, παλιά και νέα τραγούδια και να ζήσουν ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές. Ο μεγάλος καλλιτέχνης αποθεώθηκε για ακόμη μια φορά, με τον ίδιο να κρατάει όπως τον έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει, πάντα, χαμηλό προφίλ!

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …