Πέμπτη , 25/04/2024

Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του ο Λάκης και μας έκανε να ανοίξουμε ξανά τις τηλεοράσεις μας

Του Άκη Τσακίρη 

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος και το τσαντίρι του στο Open Beyond. Ο Λάκης του τηλεοπτικού κοινού κατάφερε να φέρει και πάλι τους τηλεθεατές του μέσα στην δική του πραγματικότητα με ένα stand up που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο κι φυσικά με λαμπερούς καλεσμένους.

Φιλιππίδης, Χαϊκάλης και Κωνσταντίνος Αργυρός, κατάφεραν μαζί με τον Λάκη να ξεσηκώσουν το κοινό στην Ακτή Πειραιώς και φυσικά όλους τους τηλεθεατές, χαρίζοντας μία καταπληκτική βραδιά που θύμιζε τις παλιές καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Όπως είναι φυσικό, το πολιτικό σχόλιο δεν μπορούσε να λείπει μέσα από την εκπομπή, όπως και η αναφορά του στον Αλέξη Κούγια, με το που ξεκίνησε μάλιστα και η εκπομπή. Ο Λάκης ξεπέρασε το εμφανές άγχος της επιστροφής του, ανέβασε ρυθμούς και έδωσε στη συνέχεια πάσα στο Αλ Σιχτίρι, θυμίζοντάς μας την παλιά επιτυχημένη δομή της εκπομπής.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης, το Τσαντίρι του Λαζόπουλου, κατάφερε να σταθεί όρθιο στην μεγάλη μάχη της τηλεθέασης, χαρίζοντας στο Open ένα αξιοπρεπέστατο 15,7% στο σύνολο και 13% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …