Παρασκευή , 26/04/2024

Επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα χαρίζοντας πολύ γέλιο και καυστική σάτιρα σε μια Τηλεόραση που την έχουμε ανάγκη – Έφτασαν μέχρι και στο 50,5% στα νούμερα Τηλεθέασης

Πρεμιέρα για 11η σεζόν έκανε χθες βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η διαφορετική τηλεόραση, το «Ράδιο Αρβύλα», μια από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές στην Ελλάδα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλα τα ηλικιακά κοινά.

Το παρεάκι της Θεσσαλονίκης, που απαρτίζεται από τους: Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο  Κιούση, πέρασε από το δικό του κόσκινο πολιτικούς, παρουσιαστές και εκπομπές έχοντας για ακόμα μια φορά ως ‘’όπλα’’ του το χιούμορ και την ζωντάνια, που το οδήγησε στην κορυφή, απάντησε σε όλους όσοι έτρεξαν να υποστηρίξουν πως έχουν κουραστεί οι συντελεστές της εκπομπής και λόγω της κόπωσης, ήταν πολύ πιθανό φέτος να έμεναν εκτός.

Ο κόσμος που έχει περισσότερη ανάγκη για γέλιο από ποτέ περίμενε όσο τίποτα τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα που είναι σίγουρο ότι σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού η σάτιρα της εκπομπής είναι αυτή που λείπει από τη σύγχρονη τηλεόραση και που επιζητά ο Έλληνας.

Άλλωστε, η σάτιρα χωρίς την εξυπηρέτηση συμφερόντων και δίχως εμμονές, που σ’ αυτό το είδος είχαμε συνηθίσει τελευταία, το αστείρευτο και ευφυές χιούμορ, αλλά και η σκληρή δουλειά, στοιχεία που διαθέτει η εν λόγω εκπομπή, δεν γίνεται να μην ανταμείβονται απλόχερα από τους τηλεθεατές που πια στρέφονται στα πιο αληθινά τηλεοπτικά προγράμματα μακριά από σταριλίκια και βεντετισμούς μιας εποχής που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Και φυσικά όλα αυτά αποτυπώθηκαν και στα νούμερα Τηλεθέασης.

 Λίγο πριν τη μία το πρωί η τηλεθέασή τους στο δυναμικό κοινό έφτασε στο 50,5%. Ο μέσος όρος του χθεσινοβραδινού Ράδιο Αρβύλα στο γενικό σύνολο έφερε ποσοστό 38,2% στον ΑΝΤ1, ενώ στο κοινό 15 – 44 η εκπομπή σημείωσε το εντυπωσιακό 45,1%.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …