Τετάρτη , 24/04/2024

Επιστροφή στην Αθήνα μετά από διακοπές; Μην τα «βάφεις μαύρα» και δοκίμασε το νέο οικονομικό trend, κάνοντας πικ – νικ στην πόλη!

Δοκιμάσατε ποτέ το νέο trend κάνοντας  πικ νικ στην πόλη ή υπήρξε κάποια στιγμή που σκεφτήκατε να πάρετε την παρέα σας προκειμένου να το δοκίμασε αλλά δεν ξέρατε που; εδώ είμαι εγώ για να σας δείξω τα καλύτερα σημεία της Αθήνας για να την απολαύσετε στις ηλιόλουστες μέρες της κάνοντας πικ νικ.

Το άλσος της Καισαριανής το οποίο αποτελείται κυρίως από κυπαρίσσια και πεύκα αλλά και πολυάριθμα μονοπάτια, ανάμεσα στα παμπ όλα δέντρα, δημιουργεί ένα μαγευτικό τοπίο ενώ τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια που βρίσκονται στα διάφορα σημεία του, είναι το τέλειο μέρος  για το πικ νικ σας.

Το άλσος Βεΐκου.  Όσοι μένετε η συχνάζετε στο Γαλάτσι σίγουρα θα το έχετε επισκεφτεί. Είναι ένας χώρος που κυριεύεται από βλάστηση , μαγευτική θέα αλλά και από διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις , και έτσι αποτελεί κατάλληλο μέρος για θαυμαστές της άθλησης αλλά και του πικ νικ.

Ο εθνικός κήπος. Δεν θα μπορούσα να μην σας αναφέρω ένα τόσο κεντρικό αλλά και τεράστιο σημείο βλάστησης το οποίο βρίσκετε στην καρδιά της Αθήνας. Είναι ένας χώρος ο οποίος διαθέτει λίμνες, ένα μικρό ζωολογικό κήπο , παιδική χαρά , παιδική βιβλιοθήκη αλλά και πολλά ξύλινα κιόσκια  τα οποία βοηθάνε ώστε να ακουμπήσετε το φαγητό σας επάνω τους. Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο,

το πάρκο Τρίτση.  είναι το μεγαλύτερο πάρκο των Βαλκανίων με έκτασή 1.200 στρεμμάτων και σίγουρα δεν θα βρείτε καλύτερο μέρος και πιο ιδανικό ,αφού υπάρχουν τραπεζάκια που βρίσκονται κάτω από την δροσερή σκιά των δέντρων προκειμένου να απολαύσετε το τέλειο πικ νικ.   Εκτός από άφθονο πράσινο, το πάρκο έχει έξι τεχνητές λίμνες, στις οποίες το νερό ανακυκλώνεται με ειδικό κανάλι. Σε συγκεκριμένα σημεία του πάρκου θα συναντήσετε ενδιαφέροντα ξυλόγλυπτα ενώ υπάρχουν ακόμα δύο εκκλησίες και τρία διαφορετικά υπαίθρια θέατρα. Ελπίζω να σας έδωσα μερικές λύσεις, από εκεί και πέρα το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή παρέα, όμορφη διάθεση και σύμμαχο πάντα τον ήλιο.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …