Παρασκευή , 19/04/2024

Ευαγγελάτος, Στεφανίδου, Γεωργιάδης, Μανωλίδου, Τράγκας στο νέο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη; – Τα σενάρια και τα σχέδια για τον νέο Τηλεοπτικό Σταθμό

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται ότι θα ενταχθούν στο δυναμικό του νέου καναλιού ιδιοκτησίας του Φίλιππου Βρυώνη που ευελπιστεί να διαθέτει και άδεια εθνικής εμβέλειας, δεδομένου ότι η εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ» είναι μεταξύ των υποψηφίων…

Μπορεί να υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη για να διανυθεί, μέχρι το νέο κανάλι να αποκτήσει υπόσταση… Ωστόσο οι συζητήσεις για τη στελέχωση, τα πρόσωπα και το πρόγραμμα του είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και ειδικά ό,τι αφορά τα πρόσωπα στη «βιτρίνα» του και τον πολιτικό του προσανατολισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι αναμένεται να έχει πολιτική γραμμή σκληρή κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά όσο βαδίζουμε προς τις κάλπες, αναζητώντας ονόματα που θα “τρέξουν” αυτήν την πολιτική γραμμή.

Γιώργος Τράγκας, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Παπαγιάννης αποτελούν φαβορί για τον νέο τηλεοπτικό σταθμό. Εξάλλου και οι τρεις είναι παλιοί γνώριμοι με τον Φίλιππο Βρυώνη καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν τηλεοπτικά.

Ακόμη το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου “παίζει” πολύ, καθώς η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη θέλει να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια.

Όσον αφορά το κομμάτι της ψυχαγωγίας το κανάλι θα βασιστεί σε ονόματα που είχαν στελεχώσει το νεοσύστατο τότε Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη.

Τέλος, αρκετοί είναι οι ψίθυροι στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon του Ιβάν Σαββίδη, ότι Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου συζητούν με τον Φίλιππο Βρυώνη. Μάλιστα ένας λόγος παραπάνω καθώς το συμβόλαιο της Τατιάνας με το Epsilon του Σαββίδη τελειώνει το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …