Παρασκευή , 19/04/2024

Η Άννα Βίσση απαντάει για πρώτη φορά για το “θερμό” επεισόδιο που είχε με Σκοπιανό πελάτη όταν είπε ότι είναι Μακεδόνας: «Με πείραξε αυτό που είπε, μου έθιξε τον ελληνικό μου εγωισμό!»

Πριν λίγες ημέρες βγήκε «στο φως» της δημοσιότητας το επεισόδιο που είχε η Άννα Βίσση με Σκοπιανό πελάτη.

Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση τραγουδούσε σε γνωστό μαγαζί της Καλλιθέας Χαλκιδικής.

Γνωστή για την επικοινωνία της με το κοινό, μιλώντας με έναν πελάτη που καθόταν στο πρώτο τραπέζι, εκείνος την χαιρέτησε στα αγγλικά. Τότε η Άννα Βίσση τον ρώτησε από πού είναι… και εκείνος της απάντησε από τη «Μακεδονία».

Η τραγουδίστρια δεν το άφησε ασχολίαστο και έδειξε την ενόχλησή της, «Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Μάλλον εννοείς κάτι άλλο» του είπε η Άννα Βίσση, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλέσει περισσότερες αντιδράσεις στο μαγαζί.

Μια εβδομάδα μετά η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στον Κυριάκο Θεοδοσίου και στο pella news, απαντάει για το περιστατικό,

Οι μέρες που ακολουθούν λοιπόν θα σας βρουν για συναυλίες στη Μακεδονία την οποία αγαπάτε ιδιαίτερα κρίνοντας κιόλας από το πρόσφατο περιστατικό και την ατάκα που είπατε που άρεσε σε όλη την Ελλάδα.

«Ναι, δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό, γιατί ειλικρινά αυθόρμητο ήταν από μέρους μου. Δεν το έκανα για να κάνω κανένα πολιτικό statement τρανταχτό. Μου έθιξε τον ελληνικό μου εγωισμό εκείνη την ώρα. Από την άλλη δεν ήθελα να δημιουργήσω κάτι αρνητικό μέσα στην αίθουσα που διασκέδαζαν άνθρωποι από παντού και μου βγήκε έτσι αυθόρμητα, το είπα και τελείωσε. Με πείραξε πάντως όπως το έθεσε ρε παιδί μου, θα μπορούσε και ο ίδιος ο πελάτης να το αποφύγει, δε χρειαζόταν να το τονίσει. Από τη στιγμή που το τόνισε έπρεπε να του απαντήσω.»

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …