Τετάρτη , 24/04/2024

Η “καυτή” Άννα Κώνστα του «Game of Love» αποκαλύπτει στο Label News: «Εμίρης του Κατάρ μου πρόσφερε 10.000 ευρώ για μια νύχτα μαζί του στο σκάφος!»

Συνέντευξη: Αργυρώ Αρβανίτη

Μια εκρηκτική παρουσία που τάραξε τα νερά στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Ant1 ”The game of love”.  Ο λόγος για την Άννα Κώνστα η οποία μιλάει στο Labelnews για την εμπειρία της στο παιχνίδι ,αλλά και τις προτάσεις που δέχτηκε όταν αποχώρησε. . .

Σε γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό παιχνίδι του Αnt1 ‘’THE GAME OF LOVE’’ . Τι σε ώθησε στο να δηλώσεις συμμετοχή;

Με ώθησε πολύ η αναγνωρισιμότητα και κάποιες ευκαιρίες για δουλειά. Παρόλα αυτά ήθελα να δω και πως είναι η τηλεόραση.

Πως ήταν αυτή η εμπειρία για εσένα;

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για εμένα, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και άλλες προσωπικότητες και να δοκιμάσω τα όρια μου.

Έχεις δει αναγνωσιμότητα μετά το παιχνίδι;

Ναι έχω δει. Δέχομαι πολλά μηνύματα και αγάπη από τον κόσμο επειδή πέρα από την ομορφιά μέτρησε και η προσωπικότητα που διαθέτω.  Κυρίως όμως επικρατεί ο  χαρακτήρας μου καθώς είμαι ένας πολύ αληθινός άνθρωπος.

Έχεις δεχτεί προτάσεις μετά το παιχνίδι;

Ναι έχω δεχτεί διάφορες και περίεργες προτάσεις. Με πλησίασε πολύς κόσμος μετά το ριάλιτι. Μάλιστα Εμίρης του Κατάρ όταν είδε φωτογραφίες μου στο instagram από το παιχνίδι, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να περάσω μια νύχτα μαζί του στο σκάφος του προσφέροντας μου 10.000 ευρώ! Μου διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για κάτι ερωτικό απλά ήθελε την «συντροφιά» μου μαζί και με άλλα κορίτσια που θα είχε εκεί. Φυσικά και αρνήθηκα, δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι για εμένα πάνω από κάθε χρηματικό ποσό.

Είσαι παραδοσιακή γυναίκα; Τι ψάχνεις στον σύντροφό σου;

Πολλές φορές οι άνθρωποι που βγαίνουν στο «φως» της δημοσιότητας και έχουν μια σέξι εμφάνιση, παρεξηγούνται. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και έτσι θέλω και τον σύντροφό μου,  έχω ως πρότυπο τον πατέρα μου.

Θέλω να μου πεις τρεις λέξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν απόλυτα την Άννα. 

Εγωίστρια, δυναμική και ευαίσθητη.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …