Πέμπτη , 28/03/2024

Η Αθήνα γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο – Party και events για ερωτευμένους και όχι μόνο απόψε στην πρωτεύουσα!

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και κάθε ζευγάρι σήμερα έχει την τιμητική του. Το label news γιορτάζει μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρουσιάζοντας σε ένα από τα πιο ερωτικά του post, όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη στις 14 του Φλεβάρη, δίνοντας διαφορετικές επιλογές για την νυχτερινή σας διασκέδαση με το άλλο σας μισό.

VALENTINE’S ALL-NIGHT STAND PARTY στο FAUST BAR THEATER ARTS

Ο έρωτας εκτός από το στομάχι περνάει σίγουρα και από τα πόδια, το FAUST και ο Εν Λευκώ 87,7 έχουν ετοιμάσει για του Αγίου Βαλεντίνου (14/2) ένα all-night party με τoυς Laternative, Σταύρο Διοσκουρίδη και Παναγιώτη Μένεγο, στα decks και τη γνωστή ερωτική διάθεση του FAUST που το έχει καθιερώσει, ως το πλέον ζωντανό στέκι στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης.

FAUST BAR THEATER ARTS

Αθηναΐδος & Καλαμιώτου, Καπνικαρέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ.: 210 3234095

Valentine’s Day στο Chaplin Coffe & Coctail Bar

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν μπορούσε να γίνει πιο όμορφη με τα Greek Stories του πιο in καταστήματος του κέντρου της Αθήνας να δίνουν τον ρυθμό σε μία υπέροχη βραδιά που έχει ετοιμάσει για όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια και τις παρέες τους.

Chaplin Coffee & Coctail Bar

Kalamiotou 16

10431 Athens

IT’S A SIN EVERY TUESDAY στο BIG APPLE BAR RESTAURANT

Για όσους δεν θέλουν να χαλάσουν το καθημερινό πρόγραμμα διασκέδασής τους, αλλά θέλουν να ζήσουν την ημέρα των ερωτευμένων διασκεδάζοντας όλο το βράδυ, το Big Apple έχει προβλέψει με το party “It’s a sin”. Οι πιο Fun, Groove.. Live βραδιές της πόλης κάθε Τρίτη! -Μια ξεχωριστή πρόταση για αληθινή διασκέδαση.. -Up Tempo G-house ήχοι συνδυασμένοι με LIVE φωνητικά από τον Κωνσταντίνο Φραντζή (Konstantinos Frantzis). -DJs: Constantinos Papadakis & Johnny Duros. Είσοδος ελεύθερη!

BIG APPLE BAR RESTAURANT

Σκουφά 69

Κολωνάκι

Τηλ.: 210 3643820

OTTO RESTO BAR

Στην κατοικία του Όθωνα, ετοιμάζεται κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό, κάτι ρομαντικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είστε όλοι προσκεκλημένοι. Η Naira Alexopoulou έρχεται στο πιο ροζ, στο πιο funky και παράλληλα κλασικό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας, να δώσει τον δικό της ρυθμό στην πιο ερωτική βραδιά του Φλεβάρη.

OTTO RESTO BAR

Kalamiotou 18 & Euaggelistrias 33

10560 Athens

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση