Σάββατο , 20/04/2024

Η Ελένη Μενεγάκη που θα ήθελε να γίνει με την “νέα” της εκπομπή κάτι ανάμεσα σε Ellen DeGeneres και Ρούλα Κορομηλά κατάφερε να “κερδίσει” τους Τηλεθεατές

Η λαμπερή κατά τα άλλα Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες χθες 9 Οκτωβρίου 2017 και ίσως θα έπρεπε να καθυστερήσει λίγο ακόμη την πρεμιέρα της. Η “νέα Ελένη” που τόσα πολλά είχαμε ακούσει για εκείνη, μπήκε στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι με τις διαφορετικές του εκδοχές και προσπάθησε σε δύο ώρες να φέρει την παλιά αίγλη των διαδραστικών εκπομπών που λείπουν από την τηλεόραση.

Το αν τα κατάφερε, θα φανεί από την διάρκεια των τηλεοπτικών θέσεων που θα διεκδικήσει η ξανθιά παρουσιάστρια. Αλλά μην γελιέστε εκεί στον Alpha. Το όλο concept ήταν εξωτερικού και αυτό το format σίγουρα δεν είχε την υπογραφή της Ελένης Μενεγάκη. Λίγο τα διάφορα τηλεοπτικά πλατό που ο κόσμος χανόταν, λίγο που κανείς δεν κατάλαβε την κανονική ροή της εκπομπής, λίγο και οι παίκτες που ήταν έτοιμοι και σεναριογραφημένοι από τις πρόβες, δεν θέλει και πολύ ο τηλεθεατής να αλλάξει κανάλι.

Από τη μία, όσοι βλέπουμε συνδρομητική τηλεόραση να παρακαλάμε να είναι φάρσα και να περιμένουμε την “Ellen” να παρουσιάσει την εκπομπή της – γιατί ακόμη και το studio ήταν κατά 90% ίδιο – και από την άλλη η Ελένη που έγινε μία νέα Ρούλα Κορομηλά που χάριζε δώρα στους τηλεθεατές της που βρέθηκαν στο πλατό να παίξουν μαζί της.

Ποιοι τηλεθεατές; Εκείνοι που έκαναν 15 φορές πρόβα τα παιχνίδια για να είναι τέλοιοι στην πρεμιέρα. Ποια παιχνίδια; Εκείνα τα γνωστά παιχνίδια ερωτήσεων που μαθαίνεις και ένα μικρό gossip news της ημέρας. Όπως δηλαδή κάνει η Ellen και η κάθε παρουσιάστρια talk show της Αμερικής. Η παλιά αίγλη της Ελένης επέστρεψε με τις συνεντεύξεις της όμως.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής, ο Απόστολος Γκέτσος. Γιατί αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει. Σταθερός συνεργάτης από την άλλη, ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος ο οποίος απέκτησε τη δικιά του Village αίθουσα στο πλατό για να παρουσιάζει τις ταινίες του. Και η Ελένη εκεί, δίπλα του όπως παλιά. Αυτό όμως ήταν και το μόνο σταθερό που ταίριαζε, γιατί το είχε κάνει και η Ellen.

Λίγο ο ενθουσιασμός της πρεμιέρας, λίγο η νέα “Ελένη”, η εκπομπή κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 23,1% στο γενικό και 31,5% στο δυναμικό κοινό 15-44. Σε τέταρτο μάλιστα το ποσοστό έφτασε και το 38,3%.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …