Παρασκευή , 29/03/2024

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Παπαδοπούλου που το πρωί είναι δασκάλα και το βράδυ ”ανάβει φωτιές” με τους ethnik ρυθμούς της στην πίστα!

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Ζει στην Αθήνα τα τελευταία 3 χρόνια, όπου ήρθε αφήνοντας την πόλη και τους δικούς της, για να ακολουθήσει το όνειρό της! Ως μαθήτρια φοίτησε στο μουσικό σχολείο Σερρών και έπειτα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου ακολούθησε την κατεύθυνση Ελληνικής Παραδοσιακής μουσικής με υποτροφίες σε 2 εξάμηνα. Είναι καθηγήτρια μουσικής. Παίζει λαούτο και πιάνο και γράφει μουσική και στίχους. Έχει κυκλοφορήσει 3 τραγούδια σε δική της μουσική και στίχους, σε έντεχνο- ethnic στυλ. Αυτή τη φορά κάνει βήμα προς το pop με ethnic στοιχεία, όπως πάντα της άρεσε, δημιουργώντας ένα δικό της στυλ γεμάτο φρεσκάδα και αμεσότητα! Ένα χορευτικό και άκρως καλοκαιρινό τραγούδι με ethnic στοιχεία και ρυθμό reggaeton που κυκλοφορεί από την Heaven Music και την Next Records, σημειώνοντας ήδη μεγάλη επιτυχία σε ραδιόφωνα και club όλης της χώρας.

Μίλησε μας για το νέο σου τραγούδι;

To «Χόρεψε μαζί μου» είναι ένα pop κομμάτι σε ρυθμό reggaeton, με έθνικ στοιχεία!

Είναι ένα τραγούδι δροσερό, καλοκαιρινό και αισιόδοξο που σε παροτρύνει να χορέψεις στον αγαπημένο ρυθμό του reggaeton είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος! Σε αποφορτίζει από την πρώτη νότα και σε γεμίζει με ενέργεια και διάθεση για χορό!

Πόσα ακόμα τραγούδια έχεις κυκλοφορήσει

Είναι  ακόμη 3 τραγούδια μου που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής : το «Δυο κόσμοι διαφορετικοί», ένα τραγούδι και αυτό με έθνικ στοιχεία, η «Πέτρινη Καρδιά» ένα ντουέτο με την Αρετή Κετιμέ, και τα δυο σε δικούς μου στίχους και μουσική, και το «Αγάπη Είναι Θα Περάσει» , μια μπαλάντα σε στίχους Δήμητρας Νεοφύτου και Νίκου Καλλίνη. Υπάρχουν πολλά ακόμη που έχω γράψει για άλλους καλλιτέχνες και αρκετά επίσης που θα κυκλοφορήσω σύντομα.

Το πρωί είσαι δασκάλα, μίλησε μας για αυτή την εμπειρία

Ναι, είμαι καθηγήτρια μουσικής σε σχολεία. Λατρεύω τα παιδιά! Είναι ευθύνη αλλά και ευτυχία το να συναναστρέφεται κανείς με αυτά. Παράλληλα η ενέργεια και η αγάπη που παίρνει κανείς από αυτά είναι ανεκτίμητης αξίας και σου δίνει κίνητρο να εξελιχθείς τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν εκπαιδευτικός, γιατί το οφείλεις! Στη δική μου περίπτωση και ως καλλιτέχνης. Τα παιδάκια μου με στηρίζουν πολύ σε αυτό που κάνω και χαίρονται που η δασκάλα τους τραγουδάει και δραστηριοποιείται πέρα από το χώρο του σχολείου και μάλιστα συμμετέχουν όπου μπορούν!

Τι στόχους έχεις για το τραγούδι; Μέχρι που φτάνουν τα όνειρά σου

Θέλω να συνεχίσω να γράφω τραγούδια που θα αρέσουν τόσο σε εμένα όσο και στον κόσμο. Τα όνειρά μου έχουν μέσα την επιτυχία ,την αποδοχή και πολλά άλλα και αποτελούν κίνητρο για μένα και την εξέλιξή μου.

Ποιους Έλληνες καλλιτέχνες θαύμαζες μικρή

Όταν ήμουν μικρή ακούγαμε πολύ ,μαζί με τα άλλα παιδιά τον Στέφανο Κορκολή, τον Θάνο Καλλίρη, τον Σάκη Ρουβά , την Άννα Βίσση, το Γιάννη Σαββιδάκη, τον Κώστα Μπίγαλη, τον Διονύση Σχοινά, τον Χρήστο Δάντη κ.α. Τραγουδούσαμε τα πιο δημοφιλή τραγούδια της εποχής και βγάζαμε χορογραφίες και τα χορεύαμε! Παράλληλα εμένα μου άρεσε πολύ και η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κ.α. Με έχει στιγματίσει το «Δι ευχών» της Χ.Αλεξίου, όπου «έδινα παράσταση» μόνη μου σε συγγενείς και φίλους τραγουδόντας το, που ακόμη το θυμούνται! Στην εφηβεία μου ανακάλυψα τους Κατσιμιχαίους, τους Πυξ Λαξ, τον Διονύση Τσακνή κ.α. που μας συνόδευαν σε κάθε πάρτυ και συνάντηση με τους συμμαθητές μου! Επίσης λόγω της ενασχόλησής μου με το λαούτο από 12 ετών άκουγα πολλά παραδοσιακά και εθνικ κομμάτια από δεξιοτέχνες της Παράδοσης όπως τον Πετρο-Λούκα Χαλκιά, Γιώργο Κόρο, Βασίλη Σαλέα, Μάνο Αχαλινωτόπουλο κ.α.

 Φλερτάρουν οι άνδρες σήμερα; Πως αντιδράς εσύ στα φλερτ, σε ένα άκομψο ή σε κάποιο με ωραίο τρόπο;

Το φλερτ είναι κάτι πολύ όμορφο! Είναι παιχνίδι, έχει ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι οι άντρες σήμερα θα μπορούσαν να φλερτάρουν πολύ περισσότερο! Προσωπικά, το έξυπνο φλερτ εκτιμάται και με κινητοποιεί.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …