Τρίτη , 16/04/2024

Η Νάιρα Αλεξοπούλου βάζει «φωτιές» στις νύχτες μας, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει στις πίστες της Αθήνας – Συνέντευξη στο Label News

Συνέντευξη: Κυριάκος Θεοδοσίου

Η Νάιρα Αλεξοπούλου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές τραγουδίστριες με την φωνή της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Φέτος την απολαμβάνουμε στο Skyfall σε ένα “ξεσηκωτικό” σχήμα ενώ ετοιμάζει το νέο της τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά!

Νάιρα, προέρχεσαι από μια μουσική οικογένεια. Να φανταστώ πως από μικρή ήθελες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Το τραγούδι είναι η  μεγάλη μου αγάπη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αγαπώ πολύ την μουσική και το τραγούδι από τα πολύ παιδικά μου χρόνια. Είχα δυνατή επιρροή και από την οικογένεια μου, η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και ο πατέρας μου έπαιζε βιολί, γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξεκινήσω από πολύ μικρή ηλικία μαθήματα πιάνου και κιθάρας. Από τότε ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την μουσική και το τραγούδι και νιώθω πολύ χαρούμενη που τελικά τα κατάφερα. Για μένα το τραγούδι και η μουσική είναι τρόπος έκφρασης!

Είσαι πολλά χρόνια επαγγελματικά στο χώρο του τραγουδιού. Πολλοί θεωρούν πως πρόκειται για έναν άγριο χώρο. Τι δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει;

Δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Θα μπορούσα να πω πως η μεγαλύτερη δυσκολία είναι  ο ανταγωνισμός, να καταφέρεις να ξεχωρίσεις. Ο ανταγωνισμός υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Οι δυσκολίες που προκύπτουν ξεπερνιούνται με θέληση και σωστό χειρισμό. Εξάλλου όταν θέλεις κάτι πολύ και το πιστεύεις γίνεται!

Έχεις συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Στέλιος Ρόκκος κ.α. Τι σήμαιναν αυτές οι συνεργασίες για εσένα;

Έχω κάνει πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί τους! Μου αρέσει να μου δίνουν τις συμβουλές τους, να συζητάω μαζί τους και να ακούω τις εμπειρίες και τις ιστορίες από την  μεγάλη καρίερα τους. Καλλιτεχνικά μου  δίνουν κύρος και τους ευχαριστώ που μετά από κάθε μας συνεργασία μένουν θετικές εντυπώσεις και συναισθήματα.

Ήδη από τις πρώτες σου δουλειές άρχισε το όνομά σου να γίνεται γνωστό. Υπήρξαν στιγμές που σε τρόμαξε αυτή η απότομη αναγνώριση;

Δεν με τρομάζει  τίποτα, ξέρω πως όλα αυτά είναι μέρος της δουλείας μας και δεν με ενοχλεί. Θα ήταν περίεργο να προσπαθώ να ξεχωρίσω στον χώρο του τραγουδιού και να μην ήθελα και όλα τα υπόλοιπα που συμβαδίζουν με αυτό.

Πώς είσαι στα προσωπικά σου αυτή την περίοδο;

Είμαι πολύ καλά, πολύ ήρεμη και πολύ συγκεντρωμένη στο κομμάτι της δουλειάς. Δίνω όλη μου την ενέργεια σε ότι εχει να κάνει με το τραγούδι και την παρουσία μου στον χώρο. Έχω φίλους και στην προσωπική μου ζωή περνάω πολύ διασκεδαστικά και ήρεμα.

Προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία; Τι επιλέγεις;

Το καλύτερο θα είναι να υπάρχει επιτυχία και στα δυο. Αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί για τον οποιοδήποτε λόγο ,θα  επιλέξω την επαγγελματική επιτυχία. Είμαι από τους ανθρώπους που όταν τα επαγγελματικά μου είναι σε καλή πορεία μπορώ με θετική σκέψη και ενέργεια να επηρεάσω θετικά και όλα τα υπόλοιπα.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Πόσο ψηλά ονειρεύεται η Νάιρα να φτάσει;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να κάνω μια καλή πορεία στο χώρο με ωραία τραγούδια και δυνατές συνεργασίες! Η  Νάιρα ονειρεύεται να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται! Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος με την αγάπη του και την στήριξη του.

Ετοιμάζεις κάποια νέα δισκογραφική δουλειά;

Τον Νοέμβρη θα κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα  περισσότερο. Σύντομα θα έχετε νέα μου και πιστεύω να σας αρέσει! Μέχρι τότε το «δικαίωμά μου»  που κυκλοφορεί ηδη αρέσει  πολύ στον κόσμο και χαίρομαι  που βρήκε ανταπόκριση!

Που μπορεί να σε απολαμβάνει το κοινό αυτό το Χειμώνα;

Αυτό το χειμώνα συζητάω για συνεργασία σε δυνατό σχήμα  και συγχρόνως κάνω  κάποιες εμφανίσεις  στην επαρχία. Επίσης κάθε Κυριακή βρισκόμαστε στο Skyfall με τον Λευτέρη Κιντάτο και τον Μάνο Παπαγιαννάκη σε ένας SOS live party που γίνεται χαμός και περνάμε τρελά υπέροχα, σας περιμένουμε!

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …