Παρασκευή , 26/04/2024

Η νέα εκπομπή της Ντορέττας στον ΣΚΑΪ και ο «διακοσμητικός» ρόλος που της δίνουν

Μπορεί το “Κάνε Παζάρι” να έδωσε στο κανάλι του Φαλήρου ποσοστά τηλεθέασης και μάλιστα σε μία ζώνη που ο ΣΚΑΙ είχε συνηθίσει σε άλλες εποχές να βλέπει μονοψήφια νούμερα στα δυναμικά κοινά, αλλά όπως φαίνεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόκειται να δοκιμαστεί σε ένα νέο είδος εκπομπής από τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο ΣΚΑΙ θέλει να φέρει ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν, που σίγουρα όμως έχουμε δει σε ένα άλλο κανάλι. Ο λόγος για τη νέα εκδοχή του Shopping Star που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία η Βίκυ Καγιά καθημερινά και για την απομίμησή του που ακούει στο όνομα “My Style Rocks”.

Όπως φαίνεται, το κανάλι του Φαλήρου πρόκειται να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά προϊόντα από τη νέα σεζόν, μέχρι να καταλήξει στην εικόνα που του ταιριάζει. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του καναλιού, για την παρουσιάση του νέου reality μόδας που θα έχει ένα αρκετά ικανοποιητικό έπαθλο στο τέλος της εβδομάδας και θα καλεί τους παίκτες και τις παίκτριες να πραγματοποιήσουν το απόλυτο outfit της εβδομάδας και να κερδίσουν τον μεγαλύτερο βαθμό.

Στο συγκεκριμένο project, ο ρόλος του παρουσιαστή είναι απλά διακοσμητικός, με αποτέλεσμα ίσως η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο εύκολα. Κάτι το οποίο θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά το κανάλι, μιας και εκείνη τους έφερε το πολυπόθυτο 13% στην ζώνη των 6, που άλλοτε έβλεπε ποσοστά τηλεθέασης που θα μπορούσαν να αγγίξουν και τα μηδενικά της ΕΡΤ.

Για την ακρίβεια, στο συγκεκριμένο reality μόδας, η κριτική επιτροπή είναι εκείνη που “κάνει όλη την δουλειά”, ενώ ήδη το κανάλι φαίνεται να θέλει την Κάτια Ζυγούλη για να καταλάβει την μία από τις τέσσερις θέσεις της κριτικής επιτροπής. Το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές και μάλιστα σύντομα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα, μιας και το κανάλι θέλει να οριστικοποιήσει το απογευματινό και βραδινό του πρόγραμμα από πολύ νωρίς…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …