Πέμπτη , 25/04/2024

Η σέξι και ταλαντούχα Κατερίνα Λιόλιου μιλάει στο Label News και αποκαλύπτει: «Άγνωστος άνδρας παρακολουθούσε που πηγαίνω στα Social Media μου για να έρθει να με συναντήσει»

Συνέντευξη: Μάικ Οικονομάκος

Στα 24 της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να μετρά ήδη αρκετούς fans. Έχει τα δικά της τραγούδια – επιτυχίες, συνεργασίες με πολλά και σπουδαία ονόματα του μουσικού πενταγράμμου! Η πανέμορφη Κατερίνα Λιόλιου από την Θεσσαλονίκη, σίγουρα έχει όλο το πακέτο για να σε κερδίσει και να πας να την ακούσεις. Είναι ένα κορίτσι που σίγουρα τραβάει πάνω της τα φώτα της προσοχής όπου κι αν εμφανίζεται, με φωνή μελωδική αλλά και εμφάνιση σύγχρονης σταρ! Και επειδή την γνωρίζω και προσωπικά, πέρα από ωραία φωνή και εμφάνιση, έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα και μια σωστή ανατροφή που την καθιστούν πάνω απ’ όλα ένα ευγενέστατο και γλυκύτατο πλάσμα.

Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο τι κάνεις;

Αυτή η  περίοδος για μένα είναι πολύ δημιουργική καθώς κάνω πρόβες και προετοιμάζομαι για το νέο μουσικό στο οποίο θα συμμετέχω με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο.  Θα εμφανίζομαι με το Σάκη Ρουβά και το Στέλιο Ρόκκο ξεκινώντας  στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη και έπειτα στο estate στην Αθήνα.

Μίλησε μας για το νέο σου τραγούδι.

 Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο «Μεγάλα λόγια» και έχει λιγότερο από μήνα που κυκλοφόρησε απο τη Minos EMI / Universal . Το στίχο έχει γράψει ο  Θάνος Παπανικολάου και τη μουσική ο Θέμης Παναγιωτίδης ενώ το βίντεο κλιπ έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Παπαδάκος. Το αγαπώ πολύ το τραγούδι αυτό  και εύχομαι να το αγαπήσετε και εσείς.

Ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που σου έδωσε κάποιος από τον χώρο του του τραγουδιού;

 Θα ακουστεί πολύ κλισέ όμως είναι πολύ δύσκολο να το πραγματοποιήσεις! Η συμβουλή αυτή δεν ήταν άλλη από το να είμαι αληθινή!

Πότε ξεκίνησες να τραγουδάς;

Ξεκίνησα να τραγουδάω από πολύ μικρή! Πάντα τραγουδούσα από τη νηπιακή ηλικία ακούγοντας ένα τραγούδι να «παίζει» στο ραδιόφωνο! Στη συνέχεια ακολούθησα μαθήματα φωνητικής και έμαθα δυο μουσικά όργανα.

Με ποια τραγουδίστρια σε έχουν συγκρίνει και ποια ήταν η αντίδραση σου;

 Δεν έχω δει η ακούσει κάτι τέτοιο! Δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους σχόλια. Αλλά δεν θα με πειράξει και αν κάποιος το πει αυτό για εμένα. Εύχομαι αν το λένε να είναι κάποια αξιόλογη τραγουδίστρια.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη τρελά που έχεις κάνει για έναν άνδρα και ποια έχουν κάνει για σένα; Είχες ποτέ υπερβολικές συμπεριφορές θαυμαστών;

 Έχω πάρει το αεροπλάνο και έχω πάει στην πόλη που βρισκόταν  εκείνος χωρίς  να το ξέρει για να του κάνω έκπληξη! Η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει κάποιος για εμένα είναι να με πάει στο αεροδρόμιο χωρίς εγώ να γνωρίζω τον προορισμό! Μου έχει τύχει να υπάρχει κάποιος κύριος ο οποίος παρακολουθούσε την τοποθεσία μου στα Social Media για να με συναντήσει. Ήταν πολύ ευγενικός όμως και δεν με πείραξε καθόλου.

Έχεις περάσει από talent show, και τώρα πια υπάρχουν πάρα πολλά με υπερβολικά μεγάλο ποσοστό συμμέτοχων, έχει κορεστεί ο θεσμός των μουσικών talent show στην Ελλάδα;

Πιστεύω πως κάποιος που είναι να ξεχωρίσει θα το κάνει είτε μέσα από ένα talent show είτε από ένα μαγαζί στην πόλη του. Το καθαρό και αγνό ταλέντο φαίνεται και ξεχωρίζει! Όσο ο κόσμος παρακολουθεί αυτά τα shows και του αρέσει και όσο παράλληλα ο μπορεί να αναδειχθεί έστω και ένα ταλέντο μέσα από αυτά τότε δεν βρίσκω το λόγο για να μην υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση.  

 Θεωρείς ότι κάνει και λίγο κακό όλη αυτή η ξαφνική υπέρθεση στα φώτα της δημοσιότητας και μετά όταν σβήνουν κάνει κακό στην ψυχολογία τους;

Αυτό είναι καθαρά θέμα παιδείας και προσωπικότητας. Αν σε έναν άνθρωπο δεν υπάρχουν τα σωστά θεμέλια και τα κατάλληλα κριτήρια για να δεχτεί και να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό δεν ευθύνονται τα talent shows αλλά ο ίδιος ο συμμετέχων.

 Μέχρι που φτάνουν τα όνειρα της Κατερίνας Λιόλιου;

Δεν έχουν όρια! Ονειρεύομαι κάθε μέρα και προσπαθώ πολύ να πραγματοποιήσω τους στόχους και τα όνειρα μου!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …