Σάββατο , 20/04/2024

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη στην Φαίη Σκορδά: “Mε τον Χάρη (Βαρθακούρη) περάσαμε δύσκολα, το σπίτι μας πήρε φωτιά και χάσαμε τα πάντα!”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η παρουσιάστρια του πρωινού Σαββατοκύριακου του ΑΡΤ, “Καλημέρα τι κάνεις”, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα κατάφερε να εντυπωσιάσει την Φαίη Σκορδά με το ταπεραμέντο, την προσωπικότητα και τον αυθορμητισμό της μαγνητίζοντας τα βλέμματα της έμπειρης παρουσιάστριας και των τηλεθεατών.

Η γλυκιά και όμορφη Αντελίνα Βαρθακούρη πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, σε μια κατάθεση ψυχής στην Φαίη Σκορδά, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μαζί με το διάσημο σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη, όταν το σπίτι τους πήρε φωτιά και έχασαν τα πάντα!

Ακόμη μίλησε στην παρουσιάστρια για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και για το πώς κατάφερε να γίνει το αγαπημένο κορίτσι του Σαββατοκύριακου κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή τους τηλεθεατές!

Η Φαίη Σκορδά έμεινε εντυπωσιασμένη από την παρουσία και της ευφράδεια λόγου της Αντελίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν από τους καλύτερους καλεσμένους που είχε!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αντελίνα ήρθε για να μείνει στον χώρο της τηλεόρασης και αποτελεί το next big thing στην παρουσίαση! 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …