Παρασκευή , 29/03/2024

Η τεράστια καμπάνια που ξεκίνησε στο διαδίκτυο με το #WeWearWhatWeWant, απενοχοποιώντας τις εύσωμες γυναίκες

Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις σχετικά με τα ψώνια ως γυναίκα συν το μέγεθος είναι η έλλειψη επιλογών, πέρα από τον μικρό αριθμό των καταστημάτων δυστυχώς μπορούμε να ψωνίσουμε σε  περιορισμένη ποικιλία ρουχων καθως οι σχεδιαστές δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν ρούχα στα μεγέθη μας.

Το #WeWearWhatWeWant είναι ένα #Hashtag που αγωνίζεται κατά της  διάκρισης κατά των «μεγαλύτερων» κυρίων που φορούν ρούχα που άλλοι θεωρούν ακατάλληλα. Οι άνθρωποι με πιο αδύνατα σώματα θεωρούν άσχημες τις καμπύλες και πιστευουν ότι δεν συμμορφώνονται με τις δικτατορίες του κόσμου της μόδας, αυτό έχει ως  αποτέλεσμα γυναίκες με παραπανήσια κιλά να πέφτουν συχνά θύματα κακών δηλώσεων ή προσβολών σε δημόσιους χώρους.

Η εμφάνιση του δέρματος δεν είναι αποκλειστική για τα μικρότερα κορίτσια και πλέον δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να υπαγορεύουν τι πρέπει και δεν πρέπει να φορούν γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά. Το hashtag #WeWearWhatWeWant έχει γίνει πλέον καθιερωμένο και οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για να απεικονίσουν τις φωτογραφίες τους. Εκατοντάδες χρήστες Twitter και Instagram μοιράζονται τα αγαπημένα τους ρούχα και διεκδικούν το δικαίωμα τους να ντυθούν όπως θέλουν χωρίς να ανησυχούν για τις απόψεις των άλλων χρησιμοποιώντας το hashtag στους τίτλους τους.

Οποιαδήποτε γυναίκα έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως νομίζει η ίδια ότι κολακεύει τον τύπο του σώματος της δημιουργώντας το δικό της μοναδικό στυλ αλλά και εμπνέοντας πλέον αρκετούς σχεδιαστές οι οποίοι έχουν αρχίσει να λανσάρουν ρούχα για πιο εύσωμες γυναίκες αλλά και να κάνουν διαφημιστικές καμπάνιες επιλέγοντας juicy μοντέλα.  Είναι κουραστικό για αυτές τις γυναίκες να φοράνε πάντα hoodies και φαρδιά ρούχα το καλοκαίρι, ώστε να προσπαθήσουν να κρύψουν τα παραπάνω κιλά, ενώ μπορούν πολύ εύκολα να έχουν ένα πολύ ωραίο στυλ επιλέγοντας όμορφες φούστες και μπλούζες για να τονίσουν την ζουμερή τους πλευρά. Εσείς τι λέτε;

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …