Παρασκευή , 29/03/2024

ΘΕΜΑ LABEL NEWS: «Επαναστάτης» Παρουσιαστής στην Τηλεόραση, με μπράβους και πορτιέρηδες την νύχτα

Αρκετές φορές η «αλήθεια» που προβάλλουν οι παρουσιαστές στην τηλεόραση με αυτήν της πραγματικής ζωής έχουν μεγάλες διαφορές. Όπως συμβαίνει και με τον εν λόγω κύριο.

Αναμφίβολα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης σημειώνοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Η κριτική όμως που ασκεί μέσα από την εκπομπή του και τα μηνύματα που περνάει για έναν δίκαιο τρόπο ζωής, κοντά στους φτωχούς και αδύναμους, για κοινωνικές τάξεις που το έχουν ανάγκη και γενικότερα για μια ιδεατή ανιδιοτέλεια, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για τον ίδιο έξω από το τηλεοπτικό γυαλί.

Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από παρουσιαστής και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών στην συμπρωτεύουσα, είναι επιχειρηματίας με αρκετά νυχτερινά μαγαζιά και beach bar σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Μέχρι εδώ φυσικά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

Ο τρόπος όμως που «οι άνθρωποί του» διαχειρίζονται αυτά τα μαγαζιά θα λέγαμε δεν είναι και ο πιο φιλικός και δίκαιος προς όλους τους πελάτες.

Καταρχάς τα μαγαζιά του είναι από τα ελάχιστα που έχουν υποχρεωτική είσοδο (10 ευρώ) και αυστηρή πόρτα. Προτεραιότητα έχουν οι εντυπωσιακές γυναίκες ντυμένες ή καλύτερα γδυμένες με ακριβά ρούχα, άντρες που συνοδεύουν γυναίκες και από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του εκάστοτε «ειδήμονα» πορτιέρη αν θα περάσει κάποια αντροπαρέα εάν είναι τυχερή και γνωρίζει κάποιον τύπου «pr» του μαγαζιού.

Οι πιθανότητες μειώνονται δραματικά για αλλοδαπούς πελάτες που κατ’ άλλα ο επαναστάτης παρουσιαστής υπερασπίζεται με τόσο πάθος στις εκπομπές του.

Όσον αφορά τους νέους που δουλεύουν στα μαγαζιά του και τόσο κόπτεται και στηρίζει  ο ίδιος μιλώντας για εκμετάλλευση στην εργασία μέσα από την εκπομπή του, το μεροκάματο δεν ξεπερνάει τα 25 – 30 ευρώ για 12 ώρες εργασία κάτω από τον καυτό ήλιο (στο beach bar του στην Χαλκιδική) είτε για 12 ώρα νυχτοκάματα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Αλλάζοντας επίπεδο και πηγαίνοντας στο πολιτικό κομμάτι.

Πού ήταν ο συγκεκριμένος κύριος, όταν το κανάλι που τον ανέδειξε, η ΕΡΤ3, έκλεινε βίαια από την φασιστική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά;

Όχι μόνο δεν στάθηκε δίπλα στους πρώην συναδέλφους του, αλλά δεν έκανε ούτε μια αναφορά μέσα από την εκπομπή του για τον αγώνα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και για το ‘’μαύρο’’ που θύμισε αποφάσεις δικτατορικών καθεστώτων.

Μήπως η κριτική του και η επανάστασή του φτάνει μέχρι εκεί που τον βολεύουν τα συμφέροντα, ή καλύτερα τα συμφέροντα του καναλιού που εργάζεται;

Τέλος γιατί αποφεύγει συστηματικά να δίνει συνεντεύξεις, είναι τόσο μεγάλος star, ή φοβάται να μιλήσει εκτός ενός προστατευμένου περιβάλλοντος που ο ίδιος ορίζει;

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση