Πέμπτη , 18/04/2024

ΘΕΜΑ LABEL NEWS: Τρία ζευγάρια αναλύουν την φιλοσοφία του να κάνεις σεξ στην παραλία – «Σώσαμε την σχέση μας από την στιγμή που ανακαλύψαμε το καλοκαιρινό σεξ στην φύση, δοκιμάστε το!»

Σεξ στην παραλία. Κάποιοι το θεωρούν ακραίο, κάποιοι απόλυτα φυσιολογικό, ενώ σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορο. Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό ζευγαριών, έχει σκεφτεί να κάνει σεξ σε μία ερημική παραλία κάποιο βράδυ του καλοκαιριού και το έχει απολαύσει περισσότερο από μία συνηθισμένη ερωτική του πράξη, ενώ μιλούν και για μία θετική αλλαγή στη σχέση τους μετά από αυτό.

Κι όμως, το σεξ στην παραλία, μπορεί να βοηθήσει την σχέση σας να πάει στο επόμενο level, αυτό της εμπιστοσύνης, αλλά και της θελκτικότητας που ίσως να υπολείπεται από τα standards που ίσως έχετε βάλει μέχρι στιγμής. Για αυτό το λόγο, τρία ζευγάρια μιλούν στο Label News για την φιλοσοφία του να κάνει κανείς σεξ στην παραλία με τον/την σύντροφό του και πόσο καλό τους έχει κάνει.

Ήταν Σάββατο μεσημέρι, όταν σε μία παραλία της Σκιάθου ένα ζευγάρι δίπλα μου έκανε ηλιοθεραπεία και απολάμβανε την χαρά του καλοκαιριού, όταν μαζί με την υπόλοιπη παρέα που τους συνόδευε, ξεκίνησε να συζητά για το χθεσινοβραδινό τους σεξ. Φυσικά και μπήκα αμέσως στη συζήτηση της παρέας και ίσως έμαθα πράγματα για τις σχέσεις που μέχρι σήμερα δεν ήξερα.

“Το να κάνουμε σεξ στην παραλία δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ η αλήθεια είναι. Ήμασταν και οι δύο άνθρωποι με πάρα πολλά ταμπού, οπότε οι σεξουαλικές μας επαφές ήταν πάντα γύρω από τέσσερις τοίχους και με χαμηλό φωτισμό. Ναι μεν είναι ρομαντικό, αλλά σίγουρα αναζητούσαμε κάτι που θα βάλει το αλατοπίπερο στη σχέση μας.”, σχολιάζει η Μαρία 35 ετών, ενώ ο σύντροφός της συνέχισε λέγοντας: “Ένα βράδυ λοιπόν, πέρυσι το καλοκαίρι, επειδή και οι δύο δουλεύαμε τότε μέχρι και τις Κυριακές και χρόνος για μπάνιο δεν υπήρχε καθόλου, αποφασίσαμε να πάμε για μπάνιο γύρω στις 11 το βράδυ. Φυσικά και η παραλία ήταν άδεια εκείνη την στιγμή, ενώ η θάλασσα ήταν τόσο ήρεμη που δεν το περιμέναμε ότι θα θέλαμε να κάτσουμε μέχρι να μας βρει το ξημέρωμα. Λίγο το ότι δεν μας έβλεπε κανείς, λίγο το ότι χαλαρώναμε και οι δύο από την δουλειά, το φεγγάρι και η θάλασσα μας έκαναν να μείνουμε γυμνοί και να κάνουμε έρωτα μέχρι το πρωί.”.

Από τότε, η Μαρία και ο σύντροφός της, ξεπέρασαν τα προβλήματα που ίσως είχαν στην σχέση τους, ενώ η παραλία έγινε το δεύτερο κρεβάτι τους για τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως ανέφεραν. Από την άλλη όμως, το δεύτερο ζευγάρι της παρέας είχε την ίδια ακριβώς άποψη. Ο Γιώργος και η Χριστίνα, λένε σε όλα τα ζευγάρια να δοκιμάσουν το σεξ στην παραλία και να μην το φοβηθούν καθόλου σαν επιλογή.

“Το να κάνεις έρωτα και όχι σεξ με τον σύντροφό σου, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρχει σε μία σχέση. Ειδικά σε μία σχέση χρόνων, όταν αγαπάς κάποιον πολύ, σου αρέσει να δοκιμάζεις μαζί του κάτι καινούριο. Προσωπικά, σαν γυναίκα, μου αρέσει και η αίσθηση της κινδυνολογίας. Το ότι μπορεί να σε δει κανείς, να σε ακούσει κάποιος, είναι μία κατάσταση που σε φέρνουν πιο κοντά με τον άλλον. Όταν κάναμε πρώτη φορά σεξ στην παραλία με τον Γιώργο, ήταν απογευματάκι, σε μία ερημική τοποθεσία στο Καλαμάκι. Ο ήλιος είχε ξεκινήσει να χάνεται και ο κόσμος ήταν πολύ μακριά από εμάς, οπότε δεν είχαμε κάτι να χάσουμε.”

“Βέβαια εγώ φοβόμουν πολύ, γιατί ως άντρας έπρεπε να προσέχω περισσότερο μην εκτεθεί η Χριστίνα, αλλά στη συνέχεια αυτό ήταν κάτι που με έκανε να το ξεχάσω. Είχαμε μείνει γυμνοί για ώρες, πίσω από κάποια μικρά βράχια και δεν σταματούσαμε να κάνουμε έρωτα, μέχρι που νύχτωσε για τα καλά και χρειαζόμασταν τους φακούς των κινητών μας για να πάμε προς το αμάξι. Εκείνη την περίοδο, περνούσαμε δύσκολα και οι δύο. Ετοιμαζόμουν να την χωρίσω και το ήξερε πολύ καλά ότι ήταν κάτι που θα ερχόταν σύντομα. Η μαγεία στη σχέση μας είχε χαθεί, μέχρι που κατά την διάρκεια του σεξ, είχαμε για παρέα το κύμα και το φεγγάρι που ξεκινούσε να φωτίζει.”, συμπληρώνει ο Γιώργος ο οποίος πια νιώθει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Χριστίνα και σύντομα πρόκειται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Γιώργος και η Χριστίνα, μπορεί να είναι έναν ζευγάρι που ίσως λατρεύει και τον κίνδυνο που κρύβει το σεξ στην παραλία. Δηλαδή, το να σε δει ή να σε ακούσει κάποιος. Ο Νίκος και η Μαρίνα όμως, έχουν αυτό να τους ενώνει.

”Μιλούσαμε για πολλές μέρες στο Facebook και θέλαμε πολύ να βρεθούμε και από κοντά. Εγώ δούλευα σε ένα bar, ενώ εκείνη σε μία καφετέρια το πρωί. Οι ώρες μας δεν ταίριαζαν και πολύ, οπότε κάπου το χάναμε πάντα. Από κάποια στιγμή και μετά, οι συνομιλίες μας είχαν ελαττωθεί, μέχρι που ένα βράδυ τελείωσα αρκετά νωρίς από το μαγαζί που δούλευα και την είδα online στη συνομιλία και αποφάσισα να της μιλήσω. Εκείνη καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και γω μόλις είχα βγει από το μπάνιο. Ήταν όντως η καλύτερη ευκαιρία να βρεθούμε για να γνωριστούμε επιτέλους. Είμαι από τους “χύμα τύπους”, όπως θα έλεγε μία γυναίκα. Δεν με ενδιαφέρουν τα ακριβά μαγαζιά και η glam ζωή. Προτιμώ με την παρέα μου να κάνουμε πιο απλά πράγματα. Και έτσι της πρότεινα να πάμε μία βόλτα στην παραλία.”

Από την άλλη, η Μαρίνα στην αρχή θεώρησε πως πρόκειται για καμμένη υπόθεση, μιας και θα προτιμούσε να πάει για ένα ποτό στην Γλυφάδα, την πρώτη ημέρα γνωριμίας τους. “Στην αρχή δεν ήθελα με τίποτα να πάω. Δεν είχα συνηθίσει άντρες που μου έλεγαν να πάμε μία απλή βόλτα στην παραλία για να γνωριστούμε. Στη συνέχεια όμως άλλαξα γνώμη. Ναι μεν είναι πανέμορφος σαν άντρας, αλλά το ότι ήμασταν πραγματικά οι δυο μας σε μία ερημική τοποθεσία, την πρώτη ημέρα γνωριμίας μας ήταν το κάτι άλλο. Δεν είμαι από τις γυναίκες που κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού, αλλά εκείνη τη φορά δεν θα το άφηνα με τίποτα. Αυτό που πρέπει να ξέρουν και άλλα ζευγάρια, είναι πως η θάλασσα σε προκαλεί να κάνεις πράγματα που ίσως δεν θα έκανες ποτέ και το να κάνεις σεξ δίπλα στο κύμα, είναι το καλύτερο πρώτο ραντεβού που μπορεί να σου κάνει δώρο ένας άντρας.”

Ίσως η θάλασσα, η παραλία και το φεγγάρι, μας βγάζουν ιδέες που μέχρι τώρα είχαμε κλείσει σε ένα δωμάτιο που λεγόταν “Ταμπού”. Μπορεί για κάποιους το σεξ στην παραλία να είναι ανούσιο, αλλά όχι μέχρι να το δοκιμάσουν. Γιατί όχι μόνο βοηθά στην σεξουαλική σας ζωή, αλλά και στην μεταξύ σας σχέση. Όπως και να το κάνουμε, το κύμα μπορεί να φέρει πολλά καλά σε ένα ζευγάρι…

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …