Πέμπτη , 28/03/2024

Και το 2018 το κοινό επιλέγει φανατικά να τα “σπάει” στον Γιάννη Πλούταρχο – To μουσικό σχήμα της σεζόν είναι στο “Φωταέριο” και συνεχίζει δυναμικά!

Το «Φωταέριο» άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει και το 2018 να τραγουδήσετε, να χορέψετε και να τα σπάσετε στην κυριολεξία. Γίνετε το επίκεντρο για την φετινή χρονιά καθώς  ο Γιάννης Πλούταρχος ένας τραγουδιστής που καταφέρνει να σε γεμίσει συναισθήματα με την φωνή του, αλλά και να σε ξεσηκώσει με τα πιο λαϊκά τραγούδια του, συναντάει σε ένα πολύ δυνατό σχήμα τον Ηλία Βρεττό και τους Kings που πέρα από το κλασσικό λαϊκό πρόγραμμα συνδυάζουν και μια πιο μοντέρνα εκδοχή στη νυχτερινή διασκέδαση, βάζοντάς φωτιά στην πίστα και απογειώνοντας το κέφι.

Το μεγαλύτερο σχήμα της πόλης έχει έρθει για να μείνει, και σας υπόσχεται την καλύτερη διασκέδαση με τον Γιάννη Πλούταρχο αρχηγό στο τιμόνι του προγράμματος, έχοντας πορεία 20 χρόνων στην νυχτερινή διασκέδαση.

Άλλωστε είναι ένας καλλιτέχνης που δεν έχει μάθει να απογοητεύει ποτέ το κοινό του, χαρίζοντας τους γέλιο, χαρά, διασκέδαση, πολύ συναίσθημα και όπως λέει και ο ίδιος μέσα από το τραγούδι του πάλι θα τα σπάσει όλα. Αν λοιπόν θέλετε εγγυημένη διασκέδαση και χωρίς να κουράζεστε με τις αποστάσεις αφού βρίσκεται στην “καρδιά” της Αθήνας Πειραιώς 100 Γκάζι το Φωταέριο είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και για όλα τα γούστα.

Αξίζει να αναφέρουμε πώς η επιτυχία του μουσικού σχήματος οφείλει την δύναμή του στην αγάπη του κόσμου ως απάντηση σε κακοπροαίρετα και ψευδή δημοσιεύματα που προσπαθούν να “πλήξουν” την αξιοπιστία του τραγουδιστή, κάτι όμως που δεν καταφέρνουν αφού ο ίδιος ο κόσμος “υπογράφει” με την παρουσία του κάθε βράδυ κατακλύζοντας το μαγαζί την επιτυχία του λαϊκού αγαπημένου μας τραγουδιστή!

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …