Πέμπτη , 28/03/2024

Καραγεωργίου: Η εμπειρία και το σύγχρονο design αναγνωρισμένη εγγύηση στο έπιπλο εδώ και 80 χρόνια

Στο design τα μαθηματικά έχουν ίσως ακόμη μια ανάγνωση… Εκτός από διαστάσεις και μετρήσεις ακριβείας, ιχνογραφούν την ιστορία, τα χρόνια και τα συναισθηματικά καράτια ενός brand.

Η εταιρία Καραγεωργίου, έγινε 80 ετών και έχει καταφέρει να συνδυάσει την ιστορικότητα και την κλασικότητα μαζί με τη φρεσκάδα και το νεωτερισμό μέσα σε ένα σταθερό δημιουργικό περίγραμμα ποιότητας.

Οι λέξεις αυτές είναι συχνά ειπωμένες και για να βεβαιωθεί κανείς πως στην περίπτωση του  brand Καραγεωργίου πρόκειται για πραγματικότητα , αρκεί να σταθεί στο γεγονός πως η διαδοχή των γενεών εκτός από την οικογένεια Καραγεωργίου προχωρά και στους πελάτες και φίλους…

Tradition meets up with experiential design

Στα brand που έχουν ραμμένες στην ούγια τους, επιτυχία κι αγάπη υπάρχει σχεδόν πάντα μια προσωπική ιστορία, μια φαεινή ιδέα, πολλή δουλειά και μια μεγάλη δόση ταλέντου και πείσματος.

H ιστορία του Brand Καραγεωργίου ξεκίνησε το 1936 από τον Γιώργο Καραγεωργίου, ο οποίος δημιούργησε ένα σπάνιο για την εποχή blend από ταλέντο, αξιοπιστία, ιδιαίτερες γραμμές στη σχεδίαση επίπλων για το σπίτι.

Ο Στέλιος Καραγεωργίου άνοιξε, ως 2η γενιά το πεδίο δραστηριοτήτων αναλαμβάνοντας την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων κατοικιών, γραφείων, σκαφών προσθέτοντας εισαγωγές υπογραφών από το εξωτερικό και δυναμική παρουσία του brand σε εκθέσεις και φόρουμ για το ελληνικό έπιπλο…

Την τρέχουσα δεκαετία η Άσπα κ η Ελεάνα Καραγεωργίου δημιουργούν τη σειρά Bliss by Karageorgiou. Νέα υλικά, urban πινελιές, ψηφιακή εποχή, ευαισθητοποίηση εκφρασμένη μέσα από motivational quotes ή pop art χρώματα, προσηνής χαρακτήρας μα πάντα εξέχουσα καλαισθησία, δημιουργούν ένα mix n’ match, άλλων προδιαγραφών ποιότητας, εκτός από αντικείμενα και έπιπλα, ξυπνά εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο, ενισχύοντας τους την αίσθηση ευδαιμονίας και χαράς.

Αυτή είναι το κυριολεκτικό και βιωματικό νόημα του Bliss.

Επισκεφτήκαμε το χώρο τους και εντυπωσιαστήκαμε με τα έπιπλα, τα διακοσμητικά αξεσουάρ αλλα πάνω απο όλα με τη προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουν σε κάθε χώρο.

O εκθεσιακός χώρος ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ βρίσκεται στην οδό Αδριανίου 44, Νεό Ψυχικό

Tηλέφωνο επικοινωνίας : 2106713348

www.karageorgiou.gr

 

Δείτε επίσης

Νέα Εποχή για την Ardu Prime – Από σήμερα επίσημος Premium Partner της Euroleague

Με μια πολύ σημαντική είδηση – την έναρξη συνεργασίας ως επίσημου Premium Partner της Euroleague …

Αφήστε μια απάντηση