Πέμπτη , 28/03/2024

Κρητικό γλέντι από τον Ερωτόκριτο την Παραμονή Χριστουγέννων για καλό σκοπό

Το fashion Erotokritos fabrics για 3η συνεχόμενη χρονιά προσφέρει όλες τις εισπράξεις (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ) απ τις αγορές που θα γίνουν στο κατάστημα υφασμάτων του τη παραμονή των Χριστουγέννων στο Χαμόγελο του παιδιού (η κατάθεση θα γίνεται αυτόματα με την αγορά απ τον ίδιο τον πελάτη στον ειδικό κουμπαρά του χαμόγελου του παιδιού που θα υπάρχει στο ταμείο του καταστήματος ).

Παράλληλα όλοι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αποκτήσουν τα ειδικά βραχιολάκια αγάπης και αισιοδοξίας(κόστος 1 ευρώ το ένα) που επίσης το ποσό θα κατατίθεται από τον κάθε ενδιαφερόμενο στον ειδικό κουμπαρά του χαμόγελου του παιδιού ταυτόχρονα με την αγορά του!

Την ίδια ημέρα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου τις υποστηρικτικές δράσεις του fashion erorotokritos θα ενδυναμώσουν με τη ζωντανή κρητική μουσική ο Μιχάλης Κατρίνης ενώ με βιολί και κιθάρα θα συνδράμει ο Δημήτρης Ίσσαρης του γνωστού συγκροτήματος OtherView!

Ο Ερωτόκριτος και η παρέα του θα φιλέψουν τον κόσμο ρακές και μεζέδες , που είναι μια ευγενική προσφορά του Sabor cafe– ντυμένοι με παραδοσιακές Κρητικές φορεσιές! Θα ακολουθήσει χορός και τραγούδια στην οδό Περικλέους 42 στο Σύνταγμα που βρίσκεται η έδρα του καταστήματος!

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση